Zdałam!! (2) Za drugim razem, ale radość nie mniejsza. Bardzo dziękuję Piotrowi za... Gosia :-)) (2) Dzis udalo mi sie zdac za drugim razem!!To mozliwe!!Dzieki wspolpracy z... patuncia Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam pana Adama bardzo dobry i wymagający instruktor panuje... piotr
Polecam! (2) Serdecznie polecam ELKĘ. Szkoła fantastyczna, jeżeli chodzi o przygotowanie... Emilia Elka school z każdego zrobie kierowce:) (2) Serdecznie polecam, nikt nie wierzył że zdam za pierwszym razem kat C. nie... Piotr Polecam Pana Adama (2) Dzięki współpracy z Panem Adamem zdałem egzamin na kat. B za pierwszym... Michał Zdałem. (2) Szczeże polecam przyszłym kierowcom ośrodek szkolenia kierowców Elka School.... Wiesław Wysoki profesjonalizm (2) Powiem szczerze że na początku byłem sceptycznie nastawiony co do szkoły ze... Kasprowicz Rafał POLECAM! (2) Zdałem za pierwszym razem bez problemu, poziom nauczania jest naprawde... Michał ja tez naleze do "fanklubu" Pana Adama:))!! (2) Bardzo fajnie bede wspominac kurs w Elce milo sympatycznie a do tego naprawde... Malwka Zdecydowanie polecam! (2) Jestem bardzo zadowolona z kursu w Elce na kat. B. Cały kurs trwał troszkę... M.S. :) (1) Bardzo dziękuję Adamowi, który naprawdę dobrze przygotował mnie do egzaminu,... Ewelina Ewelina - opinia (1) Bardzo miła obsługa, wykładowca omawia każdy dział bardzo ciekawie i... Ewelina Zdałam za 1szym razem (2) Moim instruktorem był p.Tomek-oaza spokoju i dobry fachowiec. Na... Krystyna Zdecydowanie polecam (2) Rzetelnie, konkretnie, rzeczowo i sympatycznie - tak wyglądał mój kurs... Mateusz Polecam (2) Zdałam za pierwszym razem! Całość trwała równe 4 miesiące. Wykłady jak to... Iwona POLECAM!!! ZDAŁEM!!! (2) Zdałem za 1 razem (kat. C) Stosujcie się do rad Wojtka i Gienka to też zdacie... Marcin Uss :) (1) Wyrazy uznania dla mojego instruktora Adama za cierpliwość, zaangażowanie i... M.K Prawo jazdy w 3 miesiące? To naprawdę możliwe! (2) Dzięki dyspozycyjności Wojtka i Genka kurs na C trwał w Elce dosłownie 2... Adam polecam (1) zgadzam się z większością komentarzy.polecam naukę w "elce".profesjonalni i... Damich