Polecam (1) Gorąco polecam ośrodek "Elka School" w Gdańsku. Pełen profesjonalizm. Zdałem... Tomek Oleśków polecam kurs kat C (2) polecam kurs kat C w Elka School, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu... adam Joanna Rynkowska-Ortmann - opinia (2) Profesjonalizm-to brzmi prawdziwie, a jeszcze instruktor -Piotr Kriger-z... Joanna Rynkowska-Ortmann
Godna polecenia (1) Zdecydowanie zgadzam się z większością komentarzy na tej stronie. Kurs... Ewa polecam (1) jednym slowem polecam. Zdalem za 2-gim razem :) emil Tylko Elka School !! (2) Witam zdałem egzamin dwa dni temu na kat C i bardzo sie ciesze przygotowanie... Łukasz.K ELKA SCHOOL TO SUPER SCHOOL!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z ELKA SCHOOL :))) Obsługa miła, elastyczne terminy... Karina Nic dodać nic ujać Elka school Cię nauczy !!!!! (2) Zdecydowanie bardzo polecam !!!! Przygotowanie przez WOJTKA i GENKA po prostu... Arkadiusz Kloskowski Tylko ELKA!!!! (2) Zdałam za pierwszym razem !!! :D:D:D zajęcia teoretyczne i obsługa ośrodka... Ewelina Świetne podejście do kursanta (2) Zdałem za pierwszym podejściem, a wszystko dzięki temu, że w "Elce" naprawdę... M. Gryko Zdecydowanie pozytywnie (2) Jeśli ktoś nie wie, którą szkołę wybrać, polecam Elka School. Od samego... Joanna Bobrownicka Polecam!!! (2) Gorąco i zdecydowanie polecam naukę w "elce"!!! jest profesjonalna pod każdym... magda Zdałam za pierwszym razem!... (2) ...co jeszcze rok temu wydawało mi się absolutnie niemożliwe. Prawdę... DorotaK Najlepsza szkoła i świetny instruktor Tomek Ł.!!! (1) Trzy dni temu zdałam egzamin praktyczny - to ogromna radość. Teoria... Ewa W Polecam !!! (1) Tydzień temu zdałam egzamin na prawko! Co prawda za trzecim razem, ale dla... Kasia :) (1) Jestem bardzo zadowolona z Elka School, zwłaszcza z mojego instruktora... aNeta Polecam (1) Bardzo elastyczne i wygodne terminy zajęć teoretycznych. Profesjonalni i... Karolina Polecam (1) Świetni instruktorzy i obsługa.Oczywiście składam tu podziękowania na ręce... Ola GORĄCO POLECAM!!!! (1) POLECAM WSZYSTKIM SZCZEGOLNIE KURS C I C+E , EGZAMIN ZDAŁEM ZA PIERWSZYM... MARCIN ewa - opinia (1) Profesjonalni instruktorzy, polecam Jacka, zaangażowany w to by kursant jak... ewa