Elka School Problably the best driver school in the world (1) Polecam wszystkim, którzy cenią swój czas i pieniądze w tej szkółce nauczycie... Aska BARDZO POLECAM "kat. C" za pierwszym razem!!!!! (1) Wszystkim polecam tą szkółkę!!!Zdałem egzamin za pierwszym razem. Bardzo... Wojtek Pełen profesjonalizm... (1) Jestem pod wrażeniem działalności szkoły i podejścia do kursantów.Zajęcia... Maciej
Zdałam za pierwszym razem! (1) Serdecznie polecam szkołę elka School w Gdańsku. Bardzo miła obsługa,... Hanna D. Zdecydownai polecam! (1) Polecam tę szkołę jazdy, i chociaz cena jest może trochę wyższa niż w innych... Darek ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Bardzo milo wspominam kurs. Niedośc, że same zajecia z teorii byly przyjemnie... :) P O L E C A M ! ! ! ! ! ! ! (1) Zdałam za drugim razem, ale to tylko dlatego, że za pierwszym pomyliłam... Małgorzata Polecam! (1) Bardzo miła atmosfera, dobrze zorganizowane wykłady z teorii. Polecam... Tomek Dla mnie rewelacja (1) Szybko, miło i bardzo skutecznie.Zdawałem tutaj na kat C którą zdałem za... lukasz Extra! (1) Jestem mega zadowolona.. właśnie dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem!!... Paulii Mateusz - opinia (1) Zdałem za pierwszym podejściem, więc chyba p. Marek dobrze mnie przygotował... Mateusz iza - opinia (1) Jestem w pełni zadowolona, mimo tego, że zwlekałam z zaliczeniem egzaminu... iza kat B (1) co prawda do 3 razy sztuka ale dzisiaj udało się i mam prawko:-) bardzo... Ola R PRAWDZIWA NAUKA JAZDY (1) NIE MA CO OPISYWAĆ - ZDAŁEM ZA I-SZYM RAZEM TO NAJLEPSZY DOWÓD, ŻE TU UCZĄ... WOJTEK Polecam! (1) Zdałam egzamin na kat. B! Gorąco polecam Elka School, bo to najlepsza... Marta zdane (1) po 2 i 3 godzinach kursu przed egzaminem praktycznym (kat.b, c) egzaminy... jacek ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!!!!!!!! :) (1) WITAM SERDECZNIE :)CHCIAŁAM BARDZO PODZIĘKOWAĆ ELKA SCHOOL,WSZYSTKIM OSOBĄ... IZA Świetna szkoła! (1) Dzisiaj zdałem egzamin na kat C za pierwszym razem.Chciałem bardzo... Szymon POLECAM WSZYSTKIM (1) WIEC NA POCZATKU CHCIALBYM PODZIEKOWAC PANU WOJTKOWI KTORY PROFESJONALNIE... Milosz Polecam! (1) Właśnie dziś zdałam egzamin na prawko jazdy:) co prawda - za 4 razem , ale... Paulina