Polecam wszystkim !! (1) Polecam wszystkim OSK Elka w Gdańsku. Tu naprawdę można się skutecznie... Mariusz A. Fajnie, łatwo i przyjemnie (1) No egzamin zdany i to juz za drugim podejsciem! Szkoła fajna, godna... Łukasz GORĄCO POLECAM... :-D (1) Dzisiaj o godzinie 8.00 usłyszałam: "W zasadzie nie mam się do czego... Agnieszka
A jednak się da!!! (1) W sumie miałam przeczucie, że zdam za pierwszym razem. A to dlatego, że byłam... Monika Kategoria C (1) Chciałbym serdecznie polecić Państwu naukę na kat. C u Pana Wojtka. Cały kurs... Marcin Gradowski Super (1) Zdalem za 1 razem na kat C.Polecam instruktora Wojtka.Pelen profesjonalizm. Zadowolony :) (1) Teorię zdałam za pierwszym razem, a egzamin praktyczny za drugim i bardzo się... Gosia Super i badzo polecam! (1) Zdałem za pierwszym razem. Szkolenie bardzo interesujące, zarówno teoria z... Michał Zuzia - opinia (1) Kurs w elce dał mi naprawdę dużo, zarówno teoria jak i praktyka prowadzona... Zuzia Bardzo polecam!! (1) Zdałem za pierwszym razem. Bez zadnych dodatkowych lekcji :D Egzamin zdałem... Marcin ZDAŁEM (1) połowa marca, pierwsze podejście. Plac rewelacja, potem miasto, wszystkie... Piotrek *********ZDAŁAM ZA 1WSZYM RAZEM*********DZIĘKI MIKOŁAJ!********* (1) EGZAMIN CO PRAWDA MIAŁAM W LUTYM, WIĘC TROCHE CZASU JUŻ MINEŁO. :) ZDAŁAM ZA... Monika Zdałem za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim! Sam trafiłem do elki z polecenia znajomych i się nie... PiotrN Zdałam!! (1) Dzisiaj rano miałam egzamin i zdałam!! Chyba polubię 13. Poprzedni egzamin... Emilia Polecam !! i to bardzo gorąco. (1) wczoraj miałem egzamin, ale oczywiście w tym było 6 miesięcy przerwy, tzn.... Daniel POLECAM!!! (1) Uważam,że to prawdopodobnie najlepsza szkoła jazdy :) Naprawdę, wykłady... Beata K. :) gorąco polecam:) (1) Polecam wszystkim Elkę. Egzamin na kategorię C zdałem za pierwszym razem i... Marcin Dziekuje Mikołaj :) (1) Niestety to juz koniec mojej przygody z Elką no i z niewątpliwie najlepszym... Kasia Zdałam:) za 1szym razem:D (1) wszystkim polecam elkę, a w szczególności instruktora MIKOŁAJA:) pełen... ania Skuteczne nauczanie (1) Uważam, iż zajęcia teortyczne prowadzone są bardzo profesjonlnie; wzbogacone... Iza