za pierwszym razem ! :) (1) Zdalem za pierwszym razem i jezdzilem oczywiscie z Mikolajem :) Kazdemu zycze... michu Dobra szkoła (1) Witam, prawo jazdy zdałem za pierwszym razem. Polecam Marka jako instruktora,... Adam Kaiser Polecam! (1) Zdałem za pierwszym razem – przede wszystkim dzięki Mikołajowi. Od dziś... Dawid
Rewelacja (1) Polecam wszytskim :) Rewelacyjny system nauki teoretycznej, dobrze... Paweł :) zdałam za 1 razem (1) Najważniejsza dla mnie jest miła atmosfera przy nauce, bo bez stresu... Maria Rzewuska Justyna H. - opinia (1) Cały kurs podobał mi się strasznie:) Cieszę się, że wybrałam Elkę. Jeździłam... Justyna H. kat.C za pierwszym razem 04.04.2008 (1) Zdałem za pierwszym razem. Polecam szczególnie Wojtka (instruktor +... Łysy Udało się za drugim razem! (1) Dziś nareszcie nadszedł ten dzień, w którym mogłam usłyszeć od egzaminatora:... Anna Mik I o co tyle krzyku:P (1) Egzamin okazał się dla mnie przyjemnością. Polecem Elkę za profesjonalne... Magda WIELKI SUKCES:)))) (1) Dzień 1-go kwietnia zapamiętam do końca życia... Zdałam egzamin na prawo... Basia baaaaaardzo zadowolona :-) dziękuję!!! (1) W środę, po wielu miesiącach ciężkiej pracy, zapanowałam w końcu nad własnymi... Kamilla SUKCES!! (1) Dzisiejszą datę zapamiętam na zawsze dzięki Elce i wspaniałemu instruktorowi,... Kaśka szczęśliwa (1) Polecono mi tę szkołę.Zdałam za czwartym razem,powiecie Gdzie tu sukces?a ja... Danka DZIEKUJE ZA WSZYSTKO :) (1) Chciałam złożyć serdeczne podziękowania ekipie Elka School w Gdańsku.... Ewelina Sz. JACEK - opinia (1) DO TEJ SZKOŁY TRAFIŁEM PRZYPATKIEM GDYŻ NA BIEGU POTRZEBOWAŁEM ZROBIĆ KURS NA... JACEK zdałam za pierwszym razem!!! (1) Gorąco polecam Elkę - to najlepsza szkoła w 3M!! Zdałam prawo jazdy kat B za... Ola zdalam za 1 razem! (1) udalo sie! balam sie strasznie, bo po prawie 3 miesiacach przerwy miedzy... Mariolka Mik (jedna z siostr) Polecam! (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę. Dobra lokalizacja, fantastyczna atmosfera.... Karolina Zdalam za 1 razem!!! (1) Z pomoca super instruktora Pana Leszka udalo mi sie zdac za pierwszym razem!!... Ania Rewelacyjne szkolenie (1) Jestem z Gdyni i trasy egzaminacyjne w gdańsku były dla mnie całkiem obce.... Tomasz Opłaczko