zdane :) (1) Polecam naukę jazdy kat. B w Elka school :) Wykłady prowadzone są ciekawie,... Justyna Szkoda,ze to koniec :( (1) Od 2 dni jestem kierowca z kat C. Co prawda za drugim razem, ale to wina pory... Marcin -UK Ocena (1) Moja ocena ośrodka myślę że nie będzie się wiele różnić od innych. Osobiście... Alicja
Nareszcie udało się zdać !!! (1) W poniedziałek zdałem egzamin na prawko kategoria B wprawdzie trochę mi to... Pavel dzieki PIOTR (1) ZDALAM ZA 1 RAZEM SUPER INSTRUKTOR SWIETNIE UCZY, TŁUMACZY CIESZE SIE ZE... IWONA Zdałam za pierwszym razem - dzięki Mikołaj! :) (1) Bardzo dobra szkoła, profesjonalizm w każdym calu :) fachowa obsługa... Monika N. POLECAM! (1) Bardzo dobra atmosfera nauczania, wysoki poziom wiedzy prowadzącego i... Adrian kategoria c (1) Gdzie indziej ukończyłem kurs natomiast w Elka dokupiłem godziny, około 5 i... rafal SUPEEEEEERRRRR!!!!!!!! ZADAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!! (1) Profesjonalna obsługa. Atmosfera bardzo przyjazna, każdy kursant traktowany... Iza Egzamin na kat. " C " zdany za pierwszym podejściem. (1) Witam, właśnie wróciłem z egzaminu, który udało mi się zdać za pierwszym... Łukasz Z. MIKOŁAJ - rewelacyjny instruktor! (1) Polecam Elka school w Gdańsku każdemu kto chce zdać egzamin na prawo jazdy.... Przemek Wolnik zdany egzamin na C za pierwszym podejsciem (1) zdałem egzamin za pierwszym razem i z czystym sumieniem polecam te szkołe.... Janusz Adam- jesteś WIELKI :) (1) Właśnie wróciłam z mojego pierwszego i ostatniego egzaminu na kat. B :)... Kamila Jazda na kat.C (1) Niestety nie miałem możliwości brać udziału w całym kursie, gdyż mieszkam w... MM SUPER!!! (1) Szkoła godna polecenia! Swietni instruktorzy, wszystko cierpliwie i z humorem... Kasia grzesiek - opinia (1) osodek prowadzony naprawde profesjonalnie,wszystko dobrze zorganizowane i... grzesiek PODZIĘKOWANIA :-)) (1) Egzamin praktyczny na prawo jazdy to stres nie do pozazdroszczenia... tym... Monika Zdalam za pierwszym razem (1) dobra szkoła, najleprzy instyuktor P.Jurek. Polecam !!! Joanna Teraz już kat.C. (1) Polecam! Profesjonalne podejście do przygotowania kursanta do... MIRO Super!!! kat.C (1) Naprawde polecam kurs na kat.C . jazdy zaczynają się i kończą na ulicy... Sebastian Mach