Powitajmy nowego kierowcę ! (1) Gorąco polecam zajęcia z Mikołajem. Rzeczowe wykłady, niezwykle przyjazna,... M. Zdałem za pierwszym podejściem !! (1) Po pierwsze zdziwiłem się na zajęciach teoretycznych. Nie myślałem nigdy... Tomasz Nowy kierowca na polskich drogach :) (1) Kilka dni temu dołączyłam do społeczności kierowców, już po pierwszym... Dorocia = :-)))
ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM ;-) (1) "Kursantka z Łodzi po rocznym przebywaniu w Gdańsku i jazdch w ciągu dnia:... kierowca Zdałam:) (1) Egzamin zdałam wczoraj za drugim podejściem, DZIEKUJE BARDZO P. Adamowi S,... Beti zdałam za pierwszym razem:) (1) a jednak sie udaje, zdałam kategorie B za pierwszym razem. Moje początki za... asia Zdane za pierwszym razem kat "C" (1) Bardzo dziękuje Elka school Gdańsk, a w szczególności Panu Wojtkowi za... Robert Żuk UDAŁO SIĘ ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM!!!!!! (1) Dziś na koniec egzaminu usłyszałam :"Niestety pani Joanno...jeździła pani... Asia Kategoria (c) (1) Rewelacyjny ośrodek, egzamin zdałem za pierwszym podejściem. Dzięki dokładnym... Krzysztof K Karolina Mech - opinia (1) W dniu 8.11 zostałam dumnym kierwocą kategorii B:) Egzamin zaliczyłam za... Karolina Mech Zdałem xD (1) Egzamin zdałem za pierwszym podejsciem ;). Miałem przyjemność jeździc z... Krystian Zdałam:D (1) Zdałam już za drugim razem!! Za pierwszym oblałam z powodu własnej głupoty,... Magda Potwierdzam:) (1) Mikołaj jest ogromnie cierpliwy, poważnie traktuje swoją pracę, a przede... Anka Zdałam za pierwszym razem-dzięki Mikołaj!! (1) Wczoraj zaliczyłam egzamin na kat. B za pierwszym podejściem:)))Gorąco... Asia Cała ekipa ELKI SCHOOL na MEDAL!!! (1) Chciałabym serdecznie polecić wszystkim osobom ELKĘ SCHOOL... Wspaniała... kursantka Dzisiaj zdałem na katC!!! (1) Ośrodek godny polecenia.Materiały szkoleniowe na "szóstke"-rewelka zdjęcia z... Mirek Zdałem za 1 razem, Wielkie Dzięki (1) Chciałem podziękowac całej Elce School za miłą i merytoryczną naukę i przede... Artur I. DZIĘKUJĘ (1) Chiałam bardzo serdecznie podziękować istruktorom Elka School za... danusia zdałem za pierwszym razem DZIEKUJĘ :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek i instruktora Adama. O jego skuteczności w... kamil prawie poemat ... :) (1) Co prawda miał być poemat,ale niestety...co nie oznacza że nie dodam swojej... zuza