Ocenka (1) Polecam wszystkim tym,ktorzy chca naprawde zdac egzamin na Kat.C a... andrzej zdalem za pierwszym razem (1) wielkie podziekowanie dla instruktora p.Marka W.ktory kazdy blad czy problem... Krzysztof zdałam za pierwszym razem!!! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym podejściem!Szczerze polecam Elke school.Czas... Anita Broszkow
KATEGORIA "C" (1) Witam! Jeżdżę busem i chcąc przesiąść się na coś większego, pomyślałem o... Leszek Zdałam :))))) (1) Wielkie podziękowania dla instruktora ADAMA. Super nauczyciel, cierpiliwy i... OLA Najlepsza szkola - polecam kazdemu (1) W Elce wszystko jest na +, cena, mozliwosc placenia w niezobowiazujacych... Bart WIELKIE DZIĘKI!!!!! :) (1) Wybór Elki był zdecydowanie trafny!!! Kurs teoretyczny można zacząć w... Olka Rewelacja! Dziękuje :) (1) Jedyny w swoim rodzaju :) Zadko spotyka się ludzi z takim podejsciem... Karina profesjonalizm (1) Zaczynałem od zera, i początki były tragiczne, mimo to po 30 godzinach z... matulu podziekowanie (1) najlepszym komentarzem bedzie ze zdałem na C za pierwszym razem,powodzenia... bzyczek Instruktor na medal :) (1) Jeszcze raz dziękuję za pomoc i cierpliwość panu Adamowi, dzięki któremu za... Asia-Joasia:) Mam prawko :) (1) Serdzecznie dziękuję Panu Leszkowi za wszystkie cenne rady, profesjonalizm... Iza B Polecam wszystkim (1) Uczestniczyłem w kursie na kat C. Egzamin zdałem pomyslnie dzieki... Vizard Ludzie na medal:) (1) Ja zdalam za drugim razem po elce. Ale przyznaje ze kurs tu byl prawdziwa... Ela Wielki pozytyw:) (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom naukę w tej szkole. Naprawdę warto... kasia SUPER BEZSTRESOWA NAUKA (1) Naprawde gorąco zachęcam was do skorzystania z usług tej firmy.Korzystne... Tomek ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!! (1) ZDAŁAM, ZDAŁAM, ZDAŁAM, ZDAŁAM!!!!!!!!! CO PRAWDA ZA 2 RAZEM ALE SIE LICZY... Marta F. ZDAŁEM ZA DRUGIM RAZEM (1) Polecam ,,ELKA SCHOOL,, dobre nauczanie skutkuje dobrym wynikiem.Za... Artur PRAWKO NA KAT.C TYLKO W ,,ELKA SCHOOL". (1) Dzisiaj już jest po egzaminie i wszystko dzięki ,,ELKA SCHOOL" Mogę napisać... Sebastian Rewelacja! (1) Wczoraj zdalam egzamin i zaluje tylko jednego: ze nie wybralam tej szkoly na... Bogusia