Gosia - opinia (1) W moich zmaganiach za kierownicą Pomógł mi Czarek Instruktor miły i... Gosia Olek - opinia (1) jako osrodek szkolenia to gorąco polecam. sprzęt bardzo dobry i nie dobity.... Olek zdałem (1) ogólnie podejscie profesjonalne,ja wogole nie miałem stycznosci z samochodem... michał
Uwaga kierowcy Agata na drogach :) (1) Chciałam serdecznie podziękować superinstruktorowi p. Adamowi za... Agata Dobry instruktor to podstawa SUKCESU !!! (1) gdyby każda szkoła nauki jazdy miała TAKIEGO Instruktora jak Pan ADAM S. to... Kuba REWELKA ! :) (1) WSZYSTKO BOMBA TEORIA NA SPOKOJNIE W DOBRYCH WARUNKACH I SUPER JAZDY... KAROL BYCZKOWSKI Dzięki Elce school przeszlam totalną metamorfozę - na lepsze:) Polecam (1) Szczerze polecam kurs jazdy w Elka school!:) Odkąd pamiętam balam się... krysia TAKA ROLA SUPERINSTRUKTORA :-) (1) 12.06.2007 - Skazana na sukces! Adaśku, dziękuję za cierpliwość,duchowe... Karolina Ł. ZDAŁAM!!!! (1) zdałam, zdałam, zdałam! I to za drugim razem! Bardzo polecam Elka School, a... Andzia K. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Ogromne podziekowania dla Adama i Wojtka za wszystkie godziny cennych porad... kasia Rewelacyjna kadra - Arek Makurat najlepszym instruktorem!!!! (1) Zdałam za drugim razem!!!! ( za pierwszym ,nerwy wzięły górę)!!! Minęło... Malgorzata Mleczko Polecam! (1) Wszystkim niezdecydowanym i wahającym się nad wyborem szkoły polecam Elkę... Justyna to nie takie trudne! (1) Podziękowania specjalne dla Bartka i Szymona. Kurs + 10 godzin wykupionych... ania m. Super osrodek oraz wspaniały instruktor :) :) :) (1) Goraco polecam Elkę School w Gdańsku!!!!!!! Zdałam egzamin za pierwszym... Gosia J. Super instruktor:-) (1) Chciałem wszystkim polecić gorąco naukę w Elce w Gdańsku i praktykę u Adama... Krzysiek ~~~~REWELACJA~~~~ (1) ...perfekcyjne przygotowanie bardzo mila atmosfera nauka w Elce to sama... Ewelina ELKA SCHOOL - rewelacja! :) (1) Pomimo tego, że nie jestem z Trójmiasta i w ogóle Gdańska nie znałam -... Bożena 3xTAK (1) Cóż jeszcze można dodać po tych wszystkich komentarzach, które już się... DAREK ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam ELKA SCHOOL bo jest rewelacyjna.Bardzo mila atmosfera.Nauka... Julia Zdałem za pierwszym razem ! (1) Polecam Elkę (Gdańsk) wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Łukasz L.