kat C (1) Zdałem C za pierwszym razem za co bardzo dziękuje instruktorowi... Darek kategoria B za pierwszym podejsciem jejejejeje (1) a jednak jest to mozliwe bo zdalam za pierwszym razem!!! i oczywiscie... Gosia Najlepsi z nalepszych (1) Własnie przed chwilą zakończyłam egzamin na prawo jazdy z wynikiem... Wiola
super szkola! (1) Goraco polecam ta szkole jazdy wszystkim kandydatom na kierowcow. Szczegolne... Iza polecam (1) Testy zdałem bez błędu, jazdę za pierwszym razem, a zdawałem na kategorię C,... Leszek-Gdańsk Orunia Extra school ;]] (1) co tu dużo pisać PO PROSTU NAJLEPSI! :-) zdałam za pierwszym razem właśnie... Dorotka ;]] Polecam (1) Firma godna polecenia. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. kaafaar super szkoła (1) w ELKA SCHOOL robiłem kurs na kategorie C, p.Wojtek super instruktor,... kamil suuper!!! (1) Zdałam za pierwszym razem:) Swietna ekipa, ktora doskonale przygotowuje... Iwona R. Było minęło, wspomnienia zostaną;D (1) ;) Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi Elka School za... Izabela Zdałem za PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!! (1) Elka School- NAJLEPSZA SZKOłA W TRóJMIEśCIE..... JACEK I PIOTR- NAJLEPSI... Robert Zdałam za pierwszym razem:) (1) Zdałam w kwietniu, po 2,5 godzinnym czekaniu na swoją kolej było mi już... Ola Po raz setny MIKOŁAJ (1) I po raz kolejny możecie przeczytać o wyśmienitych i prawie nadprzyrodzonych... Justyna Zdałam..w końcu :) (1) Jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu-03.07.08:D Wielkie szczęście i... Ola Kurs na C (1) Zdałem C za pierwszym razem,i nie będe orginalny jak podziękuje za to... Dominik DZIĘKUJĘ (1) Tydzień temu mniej więcej o 21.00 zdałam egzamin:) Nie będę udawać że było... ANKA :) (1) No co tu dużo mówić :) OŚRODEK, A PRZEDE WSZYSTKIM KADRA REWELACYJNA!!! Pan... Marzena TEORIA I PRAKTYKA ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!! :D (1) Wszystkim chcącym zdawać prawo jazdy (kat.B) polecam ELKE SCHOOL.... milka Egzamin państwowy zdany za 1 razem! To jest możliwe! (1) Zawsze będę miło wspominać wszystkie chwile związane z kursem w Elce!... Elżbieta N. Nareszcie:) (1) No i się udało:) Niestety dopiero za czwartym razem więc szału nie ma ale to... Monika