SUPER SZKOŁA !!! SUPER INSTRUKTOR ADRIAN B. (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ELKA SCHOOL. Wykłady super przeprowadzane.... malin :) (1) Gorąco polecam, bardzo dobra szkoła, profesjonalne nauczanie, wszystko na... Darek Jak sie uczyć to tylko u Najlepszych !!!!!!!!! (1) Niech mnie ktoś uszczypnie! Zdałam egzamin za Pierwszym Razem!!!! Jak to... Bożena
eta - opinia (1) Elka School - ośrodek jak ośrodek :) ale polecam. instruktor - Adrian -... eta Marcin - opinia (1) Zdecydowanie polecam .Nie bede sie rozwodzil nad metodami nauczania itd. Ale... Marcin Wszystko bez zarzutu (1) Bardzo profesjonalny ośrodek.Miła obsługa (Agula :) ), konkretne, rzeczowe... Beata Jeszcze dziś do mnie nie dociera,że mam prawo jazdy,i że poszło aż tak gładko -WIELKIE DZIĘKI DLA ADRIANA:-) (1) Gdyby jeszcze na początku ubiegłego roku,ktoś powiedział mi,że za rok bedę... Artur :-) (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę … i oczywiście instruktora Piotra. Ma... Agnieszka dobra jazda.... (1) Bardzo polecam, wszystkim chcącym zdać egzamin na kat. C. Bardzo miła... Maciej gorąco polecam wszystkim !!! kat. C+E (1) Polecam tę szkołę nie tylko ze wzgledu na bardzo dobrych, wykwalifikowanych... Marcin Polecam ze względu na instruktorów jazdy kat. B (1) Witam Szkołę mogę polecić osobom, które chcą szybko i dobrze nauczyć się... Adam Podziękowania dla ELKA SCHOOL (1) ELKA SCHOOL - to szkoła bardzo przyjazna kursantom, nie widziałam nigdzie... Janina Strehlau POLECAM 100% (1) Krotko zwiezle i na temat ! Uczyc sie w tej szkole na kategorie C i "zostac... Zadowolony Klient SZCZERZE POLECAM!!! (1) Chcę podziękować całej ekipie Elka SCHOOL!!Nauka teoretyczna przeprowadzana... IZA Polecam!!! (1) Polecam wspaniałego instruktora Tomka, dzięki jego radom i dodatkowym 7h z... Marzena ElkaSchool na 5 (oddział Gdańsk) (1) Kat „C” zdałem za 1-szym razem, zarówno egzamin teoretyczny, jak... P.T. Łukasz - opinia (1) Polecam ten ośrodek, dobrze uczą, miła obsługa. Wszystkie egzaminy państwowe... Łukasz Podziękowania :) (1) To jest właśnie to niesamowite uczucie - zdać za pierwszym razem :) Udalo mi... Tomasz Egzamin to czysta formalnosc była;) (1) Co tu dużo pisać poziom nauczania jest bardzo dobry wręcz bym powiedział ze... krystian Polecam!! (1) Wspaniała szkoła. Miłe i ciekawe wykłady z teorii z p.Wojtkiem. Instruktorzy... Kasia