happy (1) Moge siebie nazwac szczesciarzem, bowiem trafilem na swietnego instruktora.... A.S. Ekstra (2) Egzamin zdany za pierwszym razem! Świetna miła obsługa i profesjonalne... Mateusz Sitkowski Zdałam za 1. razem! kat. B (2) B.miłe przyjęcie w biurze.Kurs mogłam rozpocząć w dowolnym momencie.Wykłady... Aga Sz.
Super. (1) Pełen profesjonalizm. Miła atmosfera. Gorąco wszystkim polecam. Arkadiusz Roman Piotr - mój mistrz kierownicy:) (2) Rozpoczęłam kurs w marcu 2009. Po zajęciach teoretycznych rozpoczęłam jazdy z... Natalia adam (3) Dziś przekonałam się, że można zdać egzamin za pierwszym razem. Oczywiście... KaHa Świetni nauczyciele (2) Jeżeli zamierzacie zrobić prawo jazdy na ciężarówki to bardzo polecam tą... Jacek Znakomite przygotowanie (1) Jest to szkoła, która znakomicie przygotowuje do egzaminu, zajęcia z teorii... Szymon Nie ważne za którym.... ZDALAM !!! (2) Kursu niestety tu nie robilam, korzystalam jedynie z dodatkowych jazd. Jestem... Aga Najlepszy instruktor pod słońcem - MIKOŁAJ ;) (3) 14 września zdałam egzamin na kat. B za pierwszym podjściem !!! Instruktora... Monika SUPER SZKOŁA! POLECAM! (2) Bardzo miła atmosfera na zajęciach teoretycznych i sympatyczni instruktorzy,... Asia POLECAM! (2) Zdałam dziś egzamin za pierwszym razem !!! ;) Dziękuje za solidne... Marta Polecam! (2) Polecam Elke! Zdałam za pierwszym razem :) Instruktorzy na najwyzszym... Kasia INSTRUKTOR NA MEDAL!!! (2) Nauka jazdy w Elka School to sama przyjemność! Szczególnie polecam... Lucyna Polecam !!! (1) Polecam ośrodek i jazdy z instruktorem panem Piotrem . Dzięki !!! Bartek polecam!!! (2) Tydzień temu odebrałam prawo jazdy:D Kurs robiłam oczywiście w Elce i jestem... weronika wszystko na dobrym poziomie (2) Polecam tę szkołę, pomimo tego że za kurs trzeba dać te 100zł więcej niż w... M.B jak prawo jazdy to tylko z elka school :))) (1) obsługa klienta na 6 :) - miła i życzliwa od wejścia wita kursantów uśmiechem... zuzka Super szkoła!!!! (1) Szkołę Elka School polecam każdemu chcącemu zrobić prawo jazdy sprawnie i... Asia Polecam ... (2) Hej wszyscy którzy zamierzają zdawać prawko na KAT C gorąco polecam... Michał