GORĄCO POLECAM ElKA SHOOL!!! (2) Już na samym początku,jak się zapisywałam zostałam bardzo miło... Kasia Ania - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług szkoły ELKA SCHOOL. Profesjonalne... Ania Mhhhmm (2) Zajęcia teoretyczne są bardzo precyzyjnie prowadzone i naprawdę można wiele z... Arek
Szkoła godna polecenia (2) Mam na imie mariusz niedawno uczyłem sie w Elce na prawko kat B. Myslałem ze... Mariusz ZDAŁAM ZA 1WSZYM RAZEM!! :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę nauki jazdy, a w szczególności... Agnieszka Naklepsza szkoła jazdy !! (2) Szkoła pod każdym względem wyjątkowa ! Robiłem kat. C ostatnio i zdana za... Mateusz KATEGORIA C. (2) POLECAM!!! PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU !!!! EGZAMIN ZADANY BEZ ŻADNYCH... RADEK Polecam i dziękuję (2) Na kurs poszedłem do Elki, bo znajomi polecali tą szkołę. Wcześniej jeździłem... K.Ursant Bardzo zachęcam do wybrania tej szkoły! (2) Tę szkołę polecili mi znajomi i ja również polecam tę szkołę z czystym... kursant K. super!!!!!!!! (2) jestem bardzo zadowolona z Elki.egzamin zdałam za pierwszym razem a moim... Kasia Gorące podziekowania (2) dla pana Tomka i Jacka ze szkoły Elka. Dzieki im ogromnemu doświadczeniu i... Gosieńka Polecam! (2) Elkę polecam wszystkim, którzy pragną mieć prawo jazdy. Nie żałuję, że... Ania POLECAM (2) Tę szkołę polecił mi kolega i miał rację. Zdałam za pierwszym razem w Gdańsku... Małgorzata ...UCZYMY Z PASJĄ!!!!!!!! (2) Zdecydowanie zgadzam się z tym hasłem:) Elka zaskoczyłam w 100% pozytywnie.... Joanna Rekść elka school (1) powiem tylko tyle elka school to bardzo dobra szkoła .. polecam p.... TOMEK :) Zdałem za PIERWSZYM razem (2) Bardzo polecam tę szkołę, a najbardziej P. Marcina, który przygotował mnie do... Dawid ELKĘ POLECĘ KAŻDEMU.. (2) Podpisuje się pod każdym komplementem wypisanym na tej stronie.... Marcin Ś extra ;)) (1) wszystkim, którzy są zabiegani polecam właśnie Elkę bo to instruktor się do... Ssspalina Więcej takich szkół! (2) Jeśli zastanawiasz się nad szkoła nauki jazdy, to zapisuj się do elki, a nie... Wesoła kursantka Kasia ;D Polecam!!!!! (2) Do elki school trafiłam od razu, zachęcona pozytywnymi opiniami na... Asia :)