Gorąco polecam (2) Kategoria C: przygotowanie, nauka i podejście instruktorów na ogromny +. Pan... Paweł Ch Rewelacja! (2) Po trzyletniej przerwie od ostatniego niezdanego egzaminu (inny ośrodek... Ola Kat C Zdałem za 1 razem. (2) Profesjonalne podejście. Wiedza praktyczna oraz teoretyczna przekazana w... Grzegorz M
Zdałam za pierwszym razem:) (2) 10 grudnia zdałam egzamin przy pierwszym podejściu:). Moim instruktorem był... Agnieszka kat C (2) instruktorzy na kat C, Pan Wojtek i Pan Gienek to profesjonaliści w każdym... kuba C+E (1) Witam wszystkich niezdecydowanych. Polecam bardzo ELKA SCHOOL. jacek Polecam!! (2) Super przygotowanie teoretyczne i praktyczne,każdy kursant może liczyć na... Beatrix Prawko kat A (1) polecam praktykę u praktyka - Krzyśka P. Ja się nie zawiodłem.. egzamin zdany... AdamR Dobry wybór kat. C !!! (2) Dzisiaj zdałem prawko, polecam Elka school Gdańsk. Pan Wojtek i Gieniu to... Michał. T PAN MARCIN- NAJLEPSZY INSTRUKTOR PRAWA JAZDY KAT.B (1) Witam. Chciałam bardzo polecić jazdy z Panem Marcinem z „Elki... Ania Zdałam za 1 razem :D (2) Dziś zdałam swój egzamin, dzięki świetnym instruktorom : p. Marcinowi który... Magda Pan Piotr - mistrz!!! (2) Witam. Zdawałam prawo jazdy w czerwcu tego roku i oczywiście za pierwszym... Diana 11.10.11r. -- zdane za pierwszym razem :) (2) Pozytywne opinie znajomych, duża ilość dobrych komentarzy, czy chociażby samo... Agatka Matejczuk Kamila - opinia (2) Zdawałam prawo jazdy aż dwa lata,uczyłam się w róźnych szkołach jazdy,... Kamila Polecam!!! (2) O Elce dowiedziałam się przypadkiem. Już po pierwszych zajęciach upewniłam... Marta egzamin zdany za drugim razem (2) szkolenie przeprowadzone rzetelnie i solidnie, zarówno wykłady z p. Wojtkiem... Magda Dobry wybór ,C ,E ,za pierwszym podejściem (2) Jeżeli zastanawiacie się i macie problem z wyborem ośrodka kształcenia... Tomasz Szreder Pan Maciek Zieliński (2) Chciała bym podziękować Panu Maćkowi za świetnie przygotowanie praktyczne to... Natalia Eligia zdalem za pierwszym razem (2) Wszystkim zainteresowanym polecam osrodek Elkaschool poniewaz jest naprawde... Adam.M zdałam za pierwszym razem;) (1) Elka School jest najlepsza w Trójmieście! Zajęcia teoretyczne były... Ania