kategoria C (2) Bardzo profesjonalny OSK egzamin zdany za 1 razem. Rzetelne szkolenie,dużo... Krzysztof Absolutnie najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! (2) Miałam przyjemność odbywania szkolenia dodatkowego na kategorię C, moim... Justyna Badaszko Kategoria C i E (2) Polecam ośrodek Elka School ponieważ prowadzi szkolenia w sposób... Tomek
Prawo jazdy kat. C (1) Chce podziekowac Panu Wojtkowi za to ze mnie bardzo dobrze przygotowal do... rafal M. Gorące podziękowania :)) (2) Dziękuję Marcinowi i Jasiowi za profesjonalną i przyjemną naukę:))) Dzięki... Kamila Polecam jazdy z panem Marcinem! (1) Dokupiłam dodatkowe jazdy z panem Marcinem i za drugim razem zdałam:) Bardzo... Barbara Polecam! (2) Elka to świetna szkoła! Podziękowania dla Tomka za świetne zajęcia... Marta Pełna profeska kat.C (1) Wojtek i Gieniu pełna profeska. Szybko i dokładnie przekazane najcenniejsze... Arek Profesjonaliści kat.C (2) Potrafią przekazać własną wiedzę i umiejętności w opanowaniu sztuki... Wystraszony Eustachy Bardzo dobra szkoła. (2) Wykłady prowadzone w sposób bardzo ciekawy, umiejący przekazać wiedzę... Michał Rusiński Polecam. Bardzo dobra szkoła. (2) Mogę tylko polecić tą szkołę. Robiłem najpierw C a potem C+E. wszystkie... Chester Zachęcam do nauki jazdy w elce school.! (2) W elce pracują sami mili ludzie, z którymi można wszystko załatwić. ;)... Pati kat. "C" Usatysfakcjonowany :) (1) Nauka w " Elce" przebiegła mi szybko sprawnie i przyjemnie. Pozdrowienia dla... Kaito222 Elka School-Najlepsza.! (2) Swoja nauke w Elce School zaczełam w polowie grudnia .Zajęcia teorytyczne... Natalia polecam pana Gienka (1) uczylem sie w osrodku lk-school na kategorie c i c-e ,,c zdalm za pierwszym... tomi POLECAM!!!!!! (2) SERDECZNIE WSZYSTKIM POLECAM ELKASCHOOL! A W SZCZEGÓLNOŚCI INSTRUKTORA... JUSTYNA K.-R. Podziekowanie dla instruktora Pana Andrzeja Kupczaka (2) Elka School to bardzo dobra szkoła jazdy w Trójmieście. Jestem bardzo... Maria Sz-K Kat. C (2) Polecam. Nauka na wysokim poziomie. Instruktorzy zwracają uwagę na szczegóły... Tomek polecam (2) Witam polecam ten ośrodek szkolenia jest bardzo mila obsługa i dobrze... andrzej1972-1972 POLECAM WSZYSTKIM !! (2) Moja przygoda z kursem na prawo jazdy rozpoczęła się 2 lata temu. Początkowo... Dorota