POLECAM !!! (3) Bardzo profesjonalna szkoła jazdy! Rzetelne szkolenie,dużo praktycznych porad... Marika Kat.C (2) Polecam wszystkim te szkołe,pełen profesjonalizm,egzamin zdany za pierwszym... Marek Najlepsza szkoła jazdy (2) W elka school wykupiłam cały drugi kurs, ponieważ pierwsze podejscie miałam 4... Wioleta
PROFESJONALNA SZKOŁA KAT.C+E PROFESJONALNE PRZYGOTOIWANIE (1) UCZYŁEM SIĘ JAZDY NA KAT E DO C UWAŻAM ŻE LEPIEJ NIKT BY MNIE NIE NAUCZYŁ Z... JAREK nie ma co się wahać - trzeba się po prostu zdecydować na tę szkołę :) (1) "Elka" przekonała mnie tym, że terię można było robić z dwiema grupami naraz... Oliwia Janusz Sowa (1) Polecam Elkę a szczególnie pana Janusza Sowę. Człowiek cierpliwy, spokojny i... K. szkoła na 6-tkę (1) POLECAM !!! SZKOŁA NA 6-TKĘ Elka School to ośrodek, do której warto zapisać... Katarzyna M. Szkoła na wysokim poziomie (2) Gorąco polecam tę szkołę. Zdawalność za pierwszym raz jest wysoka, bez stresu... zadowony kursant-kierowca GORĄCO POLECAM !!!! (2) Porady Wojtka oraz sposób prowadzenia kursu dały efekt -zdanie egzaminu za... Marek POLECAM (2) Polecam ELKĘ ponieważ: - są elastyczni (udało mi się zrobić kurs w 2,5 m-ca),... P.Z-M. kat. C+E Gdańsk (2) Już po raz drugi z ELKĄ School podwyższyłem kategorię prawa jazdy :) Jestem... Łukasz Super szkoła (1) Chciałam bardzo polecić tę szkołę i instruktora jazdy Pana Janusza Sowę,... Joanna Elka School - POLECAM !!! (2) Wczoraj o godzinie 16.40 zdałam egzamin na prawo jazdy :) Elkę wybrałam... Magda nauczyli mnie jeździć! (1) szkoła profesjonalnie wyposażona-ciągle się rozwija i inwestuje. Zdałam za... Olga - szcześliwy kierowca do 3, Kategoria B (2) Polecam serdecznie naukę w tej szkole jazdy. Egzamin zdałam za pierwszym... Kasia Kat C (2) Zdałem egzamin w PORDzie w 6 tyg po zapisaniu się do Elki. Żadnych problemów.... MaciejF Kategoria B (1) Elka School to bardzo dobra szkoła jazdy, przyjaźnie nastawiona do kursantów.... Ania kat C+E (2) Wszystkim polecam tę szkołę jazdy, egzamin zdany za drugim razem(pierwszy raz... Bart C+E tylko w Elka School! (2) POLECAM! Robiłem kurs na kat.i C+E na który zostałem wysłany z zakładu pracy.... Rafał Kat C+E (2) Bardzo profesjonalny OSK. Rzetelne szkolenie,dużo praktycznych porad pomocne... Michał Stockholm