KATEGORIA "C" POLECAM (1) Witam wszystkich. Podziękowania dla Pana Wojtka oraz Pana Gienka za... Marcin K Polecam ;-) (2) Zdawalam w Gdansku prawo jazdy i po kilku nieudanych podejsciach zdecydowalam... Karolina POLECAM :) 100% PROFESJONALIZM :) (2) Właśnie dziś zdałam egzamin na prawo jazdy jestem przeszczęśliwa. I... Wirginia
Polecam (1) Ośrodek szkoleniowy godny polecenia! Obsługa zawsze miła i pomocna. POLECAM w... damian Polecam !!! (2) Profesjonalna obsługa, fachowe prowadzenie wykładów i zajęć praktycznych.... Waldek Super instruktorzy (2) Ja również polecam Elkę School! Doskonali instruktorzy! Przesympatyczny Pan... Magda Za pierwszym razem (2) Dzisiaj o godzinie 17:48 zdałam egzamin na kategorię B za pierwszym razem.... Ola Szkoła warta polecenia KAT. C (2) Polecam serdecznie szkołę ELKA SCHOOL. Poza częścią edukacyjną jaką wynoszę z... Artur Polecam wszystkim szkołę jazdy ELKA SACHOOL!!! (2) Witam serdecznie. Polecam szkołę Elka School, zwłaszcza instruktora Pana... Karolina Polecam! ;) (2) Szczerze polecam skorzystanie z usług tej szkoły jazdy, tym którzy mają... Weronika Elka School - najlepsza szkoła :) (2) *Teoria ciekawa i bez dodatkowego siedzenia w książkach egzaminy zdane bez... Kamila Elka School - najlepszy ośrodek nauki jazdy ;p (2) 29 lutego wcześnie rano zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny na... Ewelina kat C+E za pierwszym razem (2) Dzis zdalem kat E za pierwszym razem.Dziekuje za bardzo cenne wskazowki ktore... roland Koszmarny egzamin ;) C+E (2) Bardzo mi się spieszyło , więc wybrałem pierwszy dostępny termin egzaminu.... Janusz skuteczność nauki w 100% (2) zdałem egzamin prawa jazdy za pierwszym razem i jest to wynik szkolenia w... Mirek Szczerze polecam :) (2) Do Elki School trafiłam przypadkiem i naprawdę cieszę się, że nie dokonałam... Ania P. Bardzo dobry wybór (2) Elka School to bardzo dobry wybór dla osób myślących o kategorii B. Zajęcia z... Krzysztof NAJLEPSZY OŚRODEK NA ZIEMI! (2) Zdałam za 1szym razem! :) Cały zespól niezwykle sympatyczny. Wykłady... Lucy Polecam !!!!!!!! (2) ELKA SCHOOL to najlepsza szkoła, polecam wszystkim !! , zdałam za pierwszym... Lilla Najlepsza szkoła (2) Dzis zdałam egzamin kategorii B za drugim razem jestem bardzo zadowolona z... kursantka