Elka school Gdańsk (2) Elka school Gdańsk Bardzo polecam Elkę w Gdańsku, a w szczególności... Emilia NAJLEPSZE W TRÓJMIEŚCIE! :) (1) Zdecydowanie polecam ELKA SCHOOL wszystkim, którzy myślą o kursie na prawo... Natalia Michał - opinia (1) Samochody w stanie idealnym, jeździ się nimi tak samo jak w PORD-dzie.... Michał
Super szkoła (1) Serdecznie polecam Elke School. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo... Michał Kategorie C, C+E oraz kwalifikacja (1) Bardzo przyjemna i miła kadra. Wytłumaczą i nauczą jak trzeba będą... Bartosz B C i C E (1) Bardzo serdecznie polecam. Fachowa i rzeczowa nauka i pomoc pod każdym aspektem Wojciech N Kat. C+E (1) Szkoła która stawia na jakość i zdawalośc. Pan Wojciech jest bardzo... Mariusz Dobre przygotowanie (2) Dobra atmosfera, elastyczne godziny jazd, auto bez zarzutow i porzadne... Przemek F KAT C+E (1) Lekcje jazdy prowadzone bezstresowo, pełen profesjonalizm. Polecam.... Andrzej profesjonalna szkoła kat c+e (2) Odbywałem kurs na kat C+E. Jestem bardzo zadowolony. Instruktorzy mili a... Grzegorz bardzo polecam ;) (2) Cena nie jest wygórowana, płatność w ratach więc nie obciąża aż tak kieszeni.... Paulina elkaschool - nie ma lipy (2) Niedawno odebrałam prawo jazdy B. Egzamin zdałam za pierwszym razem :) Teoria... Monika super szkółka (1) Polecam mocno tą szkołę jazdy :-) miła obsługa i idealny tryb nauczania.... Marcin C i C+E w "elce" (2) Serdecznie polecam "elke", świetna szkoła, instruktorzy bardzo mili,... Artur Dams Jeżeli chcesz być dobrym kierowcą zawodowym tylko ELKA SCHOOL!!! (2) Dość długo szukałem w Gdańsku odpowiedniej szkoły, żeby zrobić kategorię C.... Mateusz B+E (2) Zdany egzamin kat. B+E za pierwszym podejściem dzięki ogromnemu doświadczeniu... Damian POLECAM PANA BOLESŁAWA! (2) Teorię prowadzi wykwalifikowany wykładowca-doświadczony kierowca, przedstawia... Pola Kurs prawa jazdy kat. B z Elką School (2) Kurs teoretyczny przebiegł mi szybko i bezproblemowo, wykładowca odpowiadał... Tobiasz Pan Bolesław Karaś - polecam!!! (2) Serdeczne podziękowania dla Pana Bolesława. Zdałam za pierwszym razem!!!... Marta SZCZERZE POLECAM !!! (2) Po oblanym egzaminie praktycznym postanowiłam zmienić OSK,wybrałam ELKĘ i to... Ewa