Brawo dla pana Bolka! (2) Zdałem prawko i jestem pełen uznania dla pana Bolesława, którego nieocenione... Krzysztof Kategoria B (2) Poleciłabym tę szkołę każdemu, kto naprawdę chce się dobrze nauczyć jeździć.... Ola Polecam kat.C i KW (2) Elke znalazłem po opiniach innych na trójmiasto.pl. Kierowała mną cena i... Piotr
C,CE (2) serdecznie polecam elke:)egzaminy zdane za pierwszym razem:)pozdrowienia dla... Krzysiek POLECAM !!! (2) Nie wiem czemu jeszcze nikt nie wspomniał o panu Bolesławie. Miałam... Dorota C (1) Gorąco polecam, indywidualne podejście do kursanta. Dobre i rzeczowe... PAWEŁ C,C+E (2) Profesjonalne podejście do kursanta, nauka oraz przygotowanie do egzaminu... Przemek Kat.C (2) Między innymi dzięki pozytywnym ocenom z tej właśnie strony wybrałem... Ireneusz Najlepszy instruktor- Pan Bolesław - polecam! (1) Na początek chciałam z szczerego serca podziękować panu Bolesławowi Karasiowi... Nina Kat. B. Bardzo polecam! (1) Szkoła na wysokim poziomie, instruktorzy, personel, sprzęt - wszystko... mpawecio Polecam ;) (2) Polecam Elka school! Zajęcia teoretyczne prowadzone są w bardzo przystępny... Daria Butkiewicz Kat. B (2) Jestem wysoce usatysfakcjonowany prowadzeniem lekcji/jazd w OSK Elka School.... Bartłomiej Sadowski Nie dziwię się, że numer 1 Gdańsku:) (2) Choć od zdobycia prawa jazdy minął już rok, to chciałam ocenić tę szkołę, bo... Lena Sylwia - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z efektów nauki w ośrodku oraz współpracy... Sylwia Polecam! (2) Polecam jak najbardziej Elka School we Wrzeszczu! Dzisiaj zdałam egzamin... Blanka Krzysztof.F.C+E (2) Zdałem za drugim razem ,moja wina, nerwy wzięły górę, całość ok! instruktorzy... Krzysztof.F. POLECAM ELKA SCHOOL (1) Kurs rozpoczelam w kwietniu z przemilym i przezabawnym, a przede wszystkim... Zuzka Wszystko na tak (2) Szkoła godna polecenia. Możliwość zrobienia wszystkich kursów(C, C+E, KWP) w... Sadek Kat. B - bez problemów (2) Polecam Elka School!! Polecam p. Bolesława K. na instruktora –... Katarzyna K-H C,CE i KWPC za pierwszym razem POLECAM ELKA SCHOOL!!! (2) O.S.K. ELKA SCHOOL w Gdańsku wspaniala szkola godna polecenia,mili i... Kamil P.