Super szkoła, godna polecenia! (1) Absolutny brak zarzutów! Z każdym bez problemowo można się dogadać, czy to z... Marcin Wrosz Dobra szkoła jazdy godna polecenia ! (2) Na kurs C zapisałem się w połowie stycznia C+E w połowie kwietnia nie było... Grzegorz G. :) (2) Super obsługa, a jeszcze lepsi (bez urażenia obsługi w biurze) pod względem... Aleksandra
Elka School - pełen profesjonalizm, polecam zwłaszcza Pana Bolesława K. (2) Na początku zachęciła mnie cena kursu i dobra opinia o szkole. Kolejno teoria... Kierowca Kamila super polecam (1) Wykłady prowadzone są w ciekawy sposób, przerwy dostosowane do grupy. Dzięki... magdalena b kategoria C+E i 13 MAJ NIE TAKI PECHOWY ... (2) Serdeczne podziękowania dla ekipy instruktorów z O.S.K. ELKA SCHOOL w... RAFAŁ R. Lepiej być nie mogło :) (2) Właśnie zdałem egzamin w Pordzie na kat.B. Przed zapisaniem się na kurs,... Piotrek świetna szkoła (2) Żałuję okropnie, że nie zapisałam się od początku do tej szkoły. Trafiłam... Olga Perfekcja (2) Polecam Elka School, bardzo miła obsługa i profesjonalizm w każdym calu...... Jar kat e do b (2) Bardzo polecam tę szkołę do egzaminu zostałem bardzo dobrze przygotowany bez... dawid Serdecznie polecam :) (1) Instruktorzy bardzo mili, znają dokładnie wszystkie trasy, nic mnie nie... Ines GORĄCO POLECAM (2) Bardzo miła współpraca z szkołą egzamin zaliczony po kursie bez problemu... Paweł Szkolenie (1) Mili z dobrymi kwalifikacjami pracownicy. Wysoki poziom nauczania. Kursanci... Honorata Gorąco polecam ! (2) Jeśli chcecie zdać Egzaminy Państwowe za pierwszym razem to świetnie... Aleksander Jankowski Właśnei zdnae B+E 1-sze podejście (2) Chcę wyrazić serdeczne podziękowania dla prowadzącego instruktora B+E Pana... Bogdan Jędrzejewski Warto! B+E (1) Egzamin kat B+E zdany za 2 podejściem, podobno za drugim zdają najlepsi :)... Daniel Polecam!!! (2) Super obsługa,profesjonalizm i podejście do kursantów.Poziom nauczania wysoki... Maciek Super ELKA! (2) Super szybki kurs, nauczanie na bardzo wysokim poziomie, świetna atmosfera w... Daniel D. KAt. B+E (2) Polecam, egzamin zdany bez najmniejszego problemu, mila atmosfera, pełen... Marta POLECAM ELKA SCHOOL GDAŃSK ! (1) Parę dni temu zdałem kategorie C+E i zrobiłem szkolenie okresowe na... Bartek :)