Przyjemnie i fachowo (2) Polecam Elka School każdej osobie chcącej zrobić prawo jazdy kat. "C". Moja... Paweł Polecam z czystym sumieniem C+E i KWP (1) Wybrałem elkę zupełnie przypadkiem, bo akurat mieli najwcześniejszy termin... Maciek POLECAM !!! (1) Polecam Elka School z czystym sumieniem wszystkim osobom mającym dylemat,... Damian
Poziom nauki jakiego nie ma nigdzie :) (1) Polecam tę szkołę jazdy, lepszego instruktora niż p. Janusza mieć nie można... Taki janek Kursant J - opinia (2) Pierwszy raz na nauce siedzialem w sam. Ciezarowym! Zdalem za 1 razem. Trasy... Kursant J Elka School (2) Polecam tę szkołę jazdy.Egzamin zdany za pierwszym razem!!!Kurs... michu B+E Super szkoła! (2) Od samego początku wiedziałam jaką szkołę mam wybrać żeby bez problemu zdać... Wiola . (1) Jestem kolejnym kursantem, który po wyjeżdżonych bezstresowo godzinach... Daniell Podziękowania (1) Polecam ośrodek Elka School każdej osobie, która chce rozpocząć swoją... Monika KAT. CE za pierwszym (2) Egzamin zdany za pierwszym razem,myśle że to mowi samo za siebie.Lepszej... Marcin Polecam!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru osrodka Elka School, a jezeli chodzi o... Maria Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem! :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, przystępna forma zarówno zajęć... ZDw Polecam ;) (2) Właśnie jestem po zdanym egzaminie na prawo jazdy. I jak na kogoś kto... Agata Super szkoła ! (2) Polecam Elka School, bardzo miła obsługa i profesjonalizm w każdym calu...... Roman Profesjonalizm i pasja (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Elka School i zdecydowanie polecę ją... Małgosia Kat. C (2) Zdecydowanie polecam!! Profesjonalnie i rzeczowo prowadzone wykłady, godziny... Kulek Kategoria C. Tu uczą ludzie z pasją. (1) Nie ma co się rozpisywać. Kategoria C nigdzie indziej, tylko w Elce. Pełen... Daria Idealne miejsce do nauki jazdy! (1) Jeśli ktoś szuka miejsca, w którym chciałby się nauczyć lub podszkolić do... Wojtek POLECAM WSZYSTKIM ! (2) Jestem szczerze zadowolona z wyboru szkoły nauki jazdy Elka School :)... Aneta Czysty profesjonalizm (1) Wszystko w tej szkole - począwszy od cen, skończywszy na relacjach... Piotr P