ElkaSchool ul.kolowa1 gdansk polecam (1) Bardzo dobra szkoła jazdy począwszy od obsługi w biurzei i wykładach polecam... Klaudia Kowalczuk Podziękowanie dla Pana Bolesława Karasia (1) Gorąco polecam instruktora Pana Bolesława Karasia! Posiada on swój własny... Krzysztof Karaś Zdecydowanie polecam (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy. Zajęcia teoretyczne były... mj
Pozytywnie (1) Polecam Elka School w Gdańsku. Świetna atmosfera, polecam Pana Bolesława -... Nicole Kat B (2) Trafiłam na Pana który niewiele mnie nauczył. Nie zwracał uwagi na błędy,... Kursantka Kat. C (2) Przy wyborze ośrodka w dużej mierze kierowałem się ocenami i opiniami osób,... Marek Polecam instruktora jazdy Pana Bolesława Karas (2) Na początku niestety w Elka School został mi przydzielony inny Pan. Z którym... Dominika Szczęśliwy po egzaminie :) B+E (2) Z czystym sumieniem polecam tą szkołą. Tor jazdy identyczny jak na egzaminie;... Roman G Polecam Pana Bolesława! (2) Bardzo dobra szkoła jazdy i najlepszy instruktor pan Bolesław, który w sposób... Magda Kategoria B (2) Wszystko w tej szkole jazdy zasługuje na pochwałę, począwszy od samej obsługi... Natalia Kat. C (2) Polecam lekcję w tej szkole. Instruktorzy przygotują kursanta zarówno do... zurus87 Najlepsza szkoła w pomorskim. Polecam serdecznie! (2) Kategoria C zdana za pierwszy razem! Ale nie mogło być inaczej skoro ma się... Peer Polecam najlepszą szkołę jazdy (2) Kategoria C zdania za 1 razem. Perfekcyjne wyszkolenie jak i wielka szacunek... Piotrek p. Bolesław Karas - opinia (2) Bardzo polecam naukę jazdy samochodem z panem Bolesławem. To wybitny... Ewelina Jarosz Bardzo polecam! (2) Jak najbardziej polecam Elka School, bardzo profesjonalne nauczanie i moim... Agnieszka ElkaSchool Gdańsk (2) Ogromne podziękowania dla Pana Wojciecha i Gienia . Za profesjonalizm,... Krzysztof Polecam pelen profesjonalizm !!! (2) Polecam ta szkole jazdy bardzo dobra strategia nauczania profesjonalizm i... Jakub K. Jeśli chcesz zdać za pierwszym to tylko z Elka School (1) Polecam każdemu który chce zdać prawo jazdy kat. B za pierwszym razem.... Zadowolonyklient polecam elkaschool kat.C (2) Polecam wszystkim chcącym rozpocząć kurs na prawo jazdy kat. C. Egzamin... Michał KAT C+E (2) Polecam w 100% ! Pełen profesjonalizm ! Egzamin zdany za pierwszym razem !... Dawid