Miłe wspomnienia. (2) Szkoła na wysokim poziomie. Wszystko poszło sprawnie jak sobie zaplanowałam.... Patrycja Super Atmosfera (2) Instruktorzy bardzo w porządku na naukach panuje spokój, nauka wchłaniana jak... Kamil Moja szczera opinia nauki kursu C , C+E (2) Kurs odbywał się w miłej atmosferze , auta sprawne , plac manewrowy taki jak... Patryk W.....
Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Najlepsza szkoła, najlepsi instruktorzy, najlepsza atmosfera! :) Super... Marta kategoria C (2) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę nauki jazdy ELKA SCHOOL. Agnieszka i... Malwina Kat. C - nie ma lepszego wyboru (2) Polecam tą szkołę wszystkim zainteresowanym kategorią C. Od pierwszego... Przemysław Czarnecki "KAT C" - zdane za pierwszym razem! (2) Szcerze mowiac szukajac szkoly do nauki na takie male autka jak " ciezarówki"... Ruda Karolina KURS PRAWA JAZDY KAT. C+E ! (1) Zdałem prawo jazdy za drugim razem. W dużej mierze to zasługa Pana Eugeniusza... Przemek B. Kategoria B+E (2) Polecam gorąco wszystkim Elka School. Obsługa na wysokim poziomie,... Kacper Kategorie B i C zdane za pierwszym razem (2) Pełen profesjonalizm i doskonała atmosfera.Kategorię B zdawałem w 2008... Daniel Najlepsza Szkoła.... Polecam !!!!!! (2) Szkołę" Elkaschool" wybrałam ponieważ słyszałam o niej same najlepsze opinie,... Ewa kategoria B, Elka School, polecam!! (2) W sekretariacie uprzejma i pomocna Pani. Wszystkie wykłady obowiązkowe, ale... Justyna The Best (2) Bardzo pozytywnie, elastycznie i profesjonalnie. Kategoria B + E. Egzamin... Foxik Kat. C+E POLECAM ElkaSCHOOL LEPSZA niż inne konkurencyjne ośrodki!!! (2) Witam, do niedawna byłem kursantem innego ośrodka OSK P... niestety egzamin... Były kursant z innego ośrodka OS ! (2) Z całego serca polecam ELKA SCHOOL! Do robienia prawa jazdy kat. B... Katarzyna ... (2) Szkoła zmieniała mi wielokrotnie instruktorów, z czego z jednym z nich połowę... Zuza Jak robić prawo jazdy to tylko w ELKA SCHOOL (1) Witam , robię w Elka School już drugą kategorię prawo jazdy :) Zeszłym razem... Plichta C, E — polecam (2) Bardzo dobrze zorganizowana i pomocna szkoła. Robiłem C i potem E —... Damian Serdecznie polecam Pana Bolka, wspaniały instruktor! (1) Elka school to bardzo dobra szkółka, nie mam żadnych zastrzeżeń. Pani w... Karolina Polecam - kat. B (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Obsługa w biurze pierwsza klasa,... Dominika