En Face

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Sopot, al. Niepodległości 797

Weronika - opinia (1) Z usług tego salonu korzystam od około 7 lat, swoje włosy zawsze powierzam... Weronika salon fryzjerski wart polecenia (1) Panie Fryzjerki godne polecenia, może z wyjątkiem p. Marty - nie odpowiada... Ewa Podcięcie końcówek - 70 ZŁOTYCH (3) Dzis wybralam sie do fryzjera, w tym samym calu co zawsze - PODCIĄĆ KOŃCÓWKI.... Kasia
:)) (1) Jestem klientką od wielu lat, jeszcze jak zakład był w mniejszym... Anet jak zawsze super! (1) jestem stałą klientką salonu i zawsze jestem zadowolona z usług. glównie... madzia minus za recepcje !!! (1) Jakość usług na poziomie dobrym, ale pracownik na recepcji psuje wizerunek... zuza Tylko pani Marta!!!! (1) Polecili mi salon znajomi, nie zawiodłam się!!! pani Marta jest fantastyczna-... Klientka polecam (1) Od jakiegoś czasu korzystam z tego salonu, ostatnio byłam u p. Moniki, masaż... Alicja NIE dla p. ADAMA!!!!! (1) jestem stałą klientką, jednak nigdy wcześniej nie byłam obcinana przez p.... x tylko nie do ADAMA (1) najbardziej arogancki,lekceważący klienta fryzjer z jakim miałam do... mała julka - opinia (1) dziewczyny jestescie wspaniale :) a tak na marginesie to wiadomosc dla pani... julka Wielki zawód (1) Od dobrych 6 lat byłam klientką Pani Marioli. Zawsze współpraca mi się... brzydkowłosa zadowolona (1) korzystam z tego salonu od 2 lat zawsze chodziłam do pani Marioli potem... Kasia Zadowolony od dwóch lat (1) Z tego salonu korzystam od dwóch lat regularnie. Poleciłem go jeszcze 3... Tomek Z A D O W O L O N A (1) Jestem stałą klientką Pani Marioli i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Bardzo... Kasia do trzech razy sztuka (1) Salon polecił mi moj znajomy. Pierwsza wizyta przebiegła bardzo neutralnie.... Realistka ZADOWOLONA (1) ODWOŁUJĄC SIĘ DO OPINII KOLEŻANKI TO WIZYTA U FRYZJERA JEST JAK WIZYTA U... iwona super! (2) Moja trwała zrobiona przez p. Basie wygląda świetnie! a włosy są cały czas... Kasia POLECAM (1) Skorzystałam z usług Pani Marty. Mimo bardzo młodego wieku i moich lichych... Hania Rewelacja (1) Jestem stałą klientką Pani Marty. Młoda, zdolna osoba, na odpowiednim... Zuzaaaa