Rich - opinia (3) Byłam w tym centrum na rezonansie. Obsługa kompletnie nie posiada ŻADNEJ... Rich długa droga przed nimi (1) w dniu dzisiejszym poszłam prywatnie na rezonans magnetyczny prawego kolana... Ak USG (2) Robiłam usg kolan. Obsługa Pani w recepcji sprawna , miła ,ale czas... Katarzyna
Polecam (1) Miła obsługa, w recepcji Panie pomocne i chętne do udzielenia rzetelnej... Agnieszka Dodzwonić się tam to koszmar (1) Nie mogę powiedzieć nic o jakości usług, więc oceny nie wystawiam, ale... Kasia Najnowsza i najdroższa (4) Jakość usług i recepcji nie powala, nie ma większych różnic porównując inne... Zofia profesjonalnie (1) Pracodawca zagwarantował mi opiekę medyczną w tej placówce. Początkowo byłem... Zbigniew tak być powinno wszędzie (1) W Enel-Medzie byłam kilka razy. Bardzo podoba mi esie ta forma opieki... Mika świetna placówka (1) Ostatnio byłam na wizycie w tej placówce. Jestem miło zaskoczona. Panie w... Krystyna abonament (1) Od niedawna posiadam abonament w tym centrum. Jestem bardzo zadowolona,... Maria Jestem zadowolona (1) Placówkę odwiedziłem po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni. Miałem okazję... Konrad Bardzo polecam (1) Nasza firma przeszła z pakietami do Enel-Medu i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Anna Solidna dawka stresu (1) Robiłam rezonans -układ pokarmowy. Szybko przyjęta i szybko wynik, który to o... lila