Hala Ergo Arena

Stadiony i hale sportowe Obiekty koncertowe

Gdańsk, Sopot, pl. Dwóch Miast 1

*** ***** - opinia (1) jedna z najlepszych w Polsce , światowy poziom *** ***** Porażka. - opinia (1) Obiekt zrobiony za ciężką kasę mieszkanców Gdańska i Sopotu stał się jakimś... Porażka. Sektor 113 rząd 5 (1) Kupiłem bilety dla siebie i starszy rodziców, chciałem żeby mieli fajne... Przemas
superenduro 06.12.2014 (1) Witam chcial bym zachecic do kupna oryginalnych polskich gadzetow kibica... Kacper biala kurtka Mistrzostwa z przygodami (1) Wczoraj byłem na meczu Rosja-Kanada i przy wejściu A1 dowiedziałem się ze nie... Mirek Ławeczki!!! (3) Dziękujemy bardzo za ławeczki,które dziś zamontowano,pierwsza na nich... Ulala 10ZŁ ZA PARKING A WYJAZD PO BLOCIE I DZIURACH "DISNEY ON ICE" (1) Fajna impreza,moje dziecko ma 2lata i było zachwycone ale co do obsługi... MARECKI KONCERT ROXETTE (1) Byłam na koncercie Roxette 24 lipca 2012 i była to moja pierwsza wizyta w... Osa parking WYJAZD (1) Fatalna organizacja(zadna) przy wyjezdzie z porkingu.Przy wjezdzie na 1 auto... unnauer akustyka (1) Nie wiem jak można organizować koncerty w hali gdzie dźwięk odbija się od... Gatta DRUGI KWIETNIA RECZNA POLSKA-NIEMCY (1) DZIEWCZYNA KTÓRA MALOWAŁA TWARZE W BRAZOWYCH BUTACH NA OBCASIE I BEZOWEJ... ppp NIEPEŁNOSPRAWNI NA MECZU (2) NIEPEŁNOSPRAWNI NA MECZU Byłem bardzo zbulwersowany postawą starszej pani... Marek z Gdańska Byłem na koncercie Rammstein (1) Wszystko szło sprawnie i bez problemów. Wiadomo, że w przypadku wielkich... Bioton aparat (1) Witam serdecznie Wybieram się wwe world tour i chciałbym zabrać ze sobą... gza9 Akustyka do poprawy (1) Ozzy. Niby wszystko fajnie - klimat koncertu, wcześniej piwko w Sopocie.... Chachu Bzdury wypisane na stronie Ergo Arena (1) Byłem na koncercie Ozzy-ego w tej hali - niestety. I niestety przeżyłem... Krzysztof Tylko nie koncert (3) Nie dajcie sie naciągnąć na koncert w tym obiekcie. To betonowa hala o... Piotr adrian8610 - opinia (1) odsprzedam bilet na finał siatkówki dobre miejsce wejście a1 sektor122 rząd... adrian8610 kompletny brak wyobrazni (5) 1. opłaty za parking pobierane przed parkingiem przez ledwie 2 osoby... KZ ???? (2) Dlaczego nie można dodawać opinii bezpośrednio na stronie Ergo Areny ?? Po... Serena