Dominik - opinia (2) Ta firma robi wszystko żeby się wymigać i nie wypłacić odszkodowania które... Dominik Jan (2) Nie polecam usług , za trzy dni kończy mi się okres ubezpieczenia i do... Krystyna likwidacja szkody (2) Zero profesjonalizmu.Brak odpowiedzialności za cokolwiek.Praca opiekuna... Niezadowolony Klient
aneks do umowy (1) wyslalem na adres tej niby to firmy ubespieczeniowej z prosba o wydanie... aneks Obsługa klienta powypadkowego na bardzo niskim poziomie (2) To co się dzieje w Hestii to prawdziwa tragedia. Likwidator nie odbiera... Ewa Najgorsza obsługa w moim życiu (1) Po zakupie samochodu Hestia nie wie ile mam zapłacić po rekalkulacji, na... Szymon Spoko, wszystko załatwione (1) Jako poszkodowany, zostałem dobrze obsłużony przez STU, w którym ubezpieczony... lacki2000 Obsługa klienta powypadkowego na bardzo niskim poziomie (3) Jestem bardzo rozczarowana, wręcz zbulwersowana sposobem prowadzenia mojej... Rozczarowana Tragedia (1) Opiekun klienta jest po to,aby pięknie odpisać,iż odszkodowanie się nie... Ubezpieczony Za (1) Na tak ................ ...... Jeden Szczerze polecam! (5) Z usług STU Ergo Hestia SA korzystam od dobrych kilku lat-ubezpieczam swoje... myszka Polisa AC (2) Witam. Nie polecam tego Ubezpieczyciela. Po zgłoszeniu szkody czekałem na... yasec UWAGA NA FIRME ERGO HESTIA!!!!!!!!!!!!! (2) Miałem niewielką kolizję z taksówkarzem, uderzył mi w auto. Mimo przyznania... Wojtek odradzam (...) (1) po zimie nastopilo zalanie doch pomieszczen , oraz pekniecie komina . rumia... ilon