Klaudia - opinia (1) Bardzo nie polecam. 1,5 roku ciągłego proszenia ich o reakcje na bieżące... Klaudia AMinc - opinia (2) Nie mam uwag. Polecam! Współpraca przebiegła bez zarzutum AMinc Anna - opinia (2) super administrator. wreszcie ktoś dba o nasze osiedle. Vaidika wybraliśmy w... Anna
Krysia - opinia (2) Najgorszy zarządca o jakim można tylko pomyśleć! Zarówno właściciel jak i... Krysia Katarzyna - opinia (2) Mieszkam na os.Nadmorski Dwór. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług... Katarzyna Bernard tel.694 045 241, buben3@wp.pl - opinia (1) Veidik nie umie gospodarnie zarządzać. Nie spotyka się z mieszkańcami, nie... Bernard tel.694 045 241, buben3 Slawomir - opinia (1) Kamienica w ktorej mieszkale byla zarzadzana przez ta firme. Budynek przy... Slawomir Mieszkaniec - opinia (1) Budzi pozytywne wrażenia. Neptun Park wygląda coraz ładniej. Dobra... Mieszkaniec Monika - opinia (1) Z firmą Veidik mam kontakt mieszkając na osiedlu Kameralnym . Współpraca... Monika Najgorszy zadządca (3) Nie, nie i jeszcze raz NIE! Najgorszy zadządca z jakim przyszło mi... Matras Dramat i drożyzna (2) Dno i dwa metry mułu. Zmieniać jak najszybciej administratora, wezmą od Was... "Pragmatyka" firmy VEIDIK (1) Krótkie doświadczenia Wspólnoty Mieszkaniowej Kapitańska 35 w Gdyni z firmą... Zarząd Wspólnoty wreszcie ktoś zajął się naszym osiedlem (1) mieszkam na osiedlu wybudowanym przez trefnego dewelopera. Veidika wybraliśmy... Mieszkaniec W końcu znaleźliśmy dobrego zarządcę (1) W końcu udało się znaleźć zarządce, który rozwiązał nasze problemy z ciepłą... WM Sopot Pozytywnie i to bardzo! (2) Szczerze polecam Veidik - szybko poradzili sobie z problemem naszej... Magda ja - opinia (4) Firma- strażnik interesów dewelopera. ja warto dać im szansę (1) wybraliśmy ich w zeszłym roku. to już trzeci administrator i wreszcie mamy... gosiaczek są spoko (3) naprawdę dają radę. zarządca naszej wspólnoty młody koleś, ale kumaty. nawet... brat joka Polecam! (1) Są naprawdę OK! Zarządca zajmuje się sprawami naszej wspólnoty z dużym... Kasia O kim te opinie???? (1) Bo z pewnością nie o VEIDIK! Cóż za zróżnicowane opinie pracowników... mieszkaniec osiedla