Krzysztof - opinia (1) Debiut I ,Pruszcz Gd Nieumiejętność zarządzania, kumoterstwo między członkami... Krzysztof Michał - opinia (1) Jestem niezadowolony z zarządcy. O wszystko trzeba długo zabiegać a później... Michał Zbyszek - opinia (1) Nie polecam ogólnie nie wywiązują się z obowiązków Zbyszek
Stały były klient - opinia (1) Nie poleca nie polecam jeszcze raz nie polecam! Stały były klient Mieszkaniec nieborowskiej - opinia (1) Nistety poza regularnym rozliczaniem czynszów braniem regularnej zapłaty ,nie... Mieszkaniec nieborowskiej Asia - opinia (1) Dla mnie Veidik czy EstateCare jest dramatem. Od kilku miesięcy dostajemy... Asia Rafał - opinia (1) Veidik a raczej Estate Care usuwa nieprzychylne opinie na Google! Tragedia,... Rafał Mieszkańcy Kwartał Kamienic - opinia (2) Obecny administrator nie przykłada się do wypełniania swoich obowiązków na... Mieszkańcy Kwartał Kamienic Mieszkaniec Bramy Sopockiej, Gdynia - opinia (1) Veidik, firma która powinna zniknąć z rynku. Potrafią, tylko i wyłącznie brać... Mieszkaniec Bramy Sopockiej, Gdy Oskubany - opinia (3) Firma wstawiana "na siłę" w akty notarialne przez dewelopera Inpro, w taki... Oskubany Jan - opinia (1) Wspólnota w Straszynie Współpracuje z nami Pani Alina jesteśmy bardzo... Jan Zarząd wspólnoty - opinia (1) Współpracujemy z nimi 2lata bez zastrzeżeń Zarząd wspólnoty Isztwan P. - opinia (1) Osiedle Harmonia Oliwska. Firma Veidik w postaci pana Michała W. (pełniącego... Isztwan P. Klaudia - opinia (1) Bardzo nie polecam. 1,5 roku ciągłego proszenia ich o reakcje na bieżące... Klaudia AMinc - opinia (2) Nie mam uwag. Polecam! Współpraca przebiegła bez zarzutum AMinc Anna - opinia (2) super administrator. wreszcie ktoś dba o nasze osiedle. Vaidika wybraliśmy w... Anna Krysia - opinia (2) Najgorszy zarządca o jakim można tylko pomyśleć! Zarówno właściciel jak i... Krysia Katarzyna - opinia (2) Mieszkam na os.Nadmorski Dwór. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług... Katarzyna Bernard tel.694 045 241, buben3@wp.pl - opinia (1) Veidik nie umie gospodarnie zarządzać. Nie spotyka się z mieszkańcami, nie... Bernard tel.694 045 241, buben3 Slawomir - opinia (1) Kamienica w ktorej mieszkale byla zarzadzana przez ta firme. Budynek przy... Slawomir