Mieszkaniec - opinia (1) Budzi pozytywne wrażenia. Neptun Park wygląda coraz ładniej. Dobra... Mieszkaniec Monika - opinia (1) Z firmą Veidik mam kontakt mieszkając na osiedlu Kameralnym . Współpraca... Monika Najgorszy zadządca (3) Nie, nie i jeszcze raz NIE! Najgorszy zadządca z jakim przyszło mi... Matras
Dramat i drożyzna (2) Dno i dwa metry mułu. Zmieniać jak najszybciej administratora, wezmą od Was... "Pragmatyka" firmy VEIDIK (1) Krótkie doświadczenia Wspólnoty Mieszkaniowej Kapitańska 35 w Gdyni z firmą... Zarząd Wspólnoty wreszcie ktoś zajął się naszym osiedlem (1) mieszkam na osiedlu wybudowanym przez trefnego dewelopera. Veidika wybraliśmy... Mieszkaniec W końcu znaleźliśmy dobrego zarządcę (1) W końcu udało się znaleźć zarządce, który rozwiązał nasze problemy z ciepłą... WM Sopot Pozytywnie i to bardzo! (2) Szczerze polecam Veidik - szybko poradzili sobie z problemem naszej... Magda ja - opinia (4) Firma- strażnik interesów dewelopera. ja warto dać im szansę (1) wybraliśmy ich w zeszłym roku. to już trzeci administrator i wreszcie mamy... gosiaczek są spoko (3) naprawdę dają radę. zarządca naszej wspólnoty młody koleś, ale kumaty. nawet... brat joka Polecam! (1) Są naprawdę OK! Zarządca zajmuje się sprawami naszej wspólnoty z dużym... Kasia O kim te opinie???? (1) Bo z pewnością nie o VEIDIK! Cóż za zróżnicowane opinie pracowników... mieszkaniec osiedla Polecam tego zarządcę każdemu! (1) Pełen profesjonalizm. Zarządca zawsze pomocny, rozwiązuje problemy bardzo... bartek Solidna firma! (1) Polecam ich usługi. Godni zaufania. Zarządca wspólnoty bardzo szybko i... Marcin polecam! (1) godni zaufania, warto polecić im nieruchomość tomek Pełen profesjonalizm, miła obsługa, szybkie działanie (1) Chciałbym polecić firmę VEIDIK ze względu na pełen profesjonalizm, miłą... Zadowolony mieszkaniec innowacyjne rozwiązania (1) polecam, pracujemy z nimi od ponad 2 lat i mocno podniósł się standard naszej... tadek