Jakub - opinia (1) Dzięki Panu Pawłowi Koronkiewiczowi udało mi się bardzo szybko sprzedać... Jakub Marta - opinia (1) My z mężem serdecznie polecamy. Sprzedawaliśmy dom i to był dal nas ogromny... Marta Daniel - opinia (1) Super, nie wymyślali, że mają klienta a później cisza. Był konkret, mieli... Daniel
Gabriela - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Pawła Koronkiewicza i firmę Estate Polska Sp. z o. o.... Gabriela Michał - opinia (1) Polecam, rzetelna firma, wiesz za co płacisz prowizje. Duży plus za szybką... Michał Katarzyna K. - opinia (1) Polecam Estate Polska Sp. z o. o. Dwukrotnie korzystałam z usług Pana Pawła i... Katarzyna K. Marta - opinia (1) Ogromne brawa dla Pani Marioli za przeprowadzenie procesu zakupu naszego... Marta Maksymilian - opinia (1) W pełni udana współpraca, wprawdzie przyszliśmy do Estate z polecenia, więc... Maksymilian Aldona - opinia (1) Polecam, moje mieszkanie po dziadkach sprzedało się ekspresowo. Pomimo tego,... Aldona Gabriel - opinia (1) Współpracowałem w zakresie sprzedaży firmowych nieruchomości, teraz prywatny... Gabriel Hubert - opinia (1) Organizacja perfekcyjna, sprzedaż poszła naprawdę szybko i bezproblemowo, ale... Hubert Mateusz - opinia (1) Szczerze polecam profesjonalne usługi Pawła Koronkiewicza i firmy Estate... Mateusz Rafał - opinia (1) Bardzo polecam Panią Kasię Rutkowską. Pośredniczyła w trakcie kupna przeze... Rafał Michał - opinia (1) Polecam serdecznie, zakup działki pod dom to jednak bardzo ważna decyzja,... Michał Pawel - opinia (1) Rekomenduję, bardzo pozytywna współpraca, pełne wsparcie na każdym etapie... Pawel Mila - opinia (1) Estate powierzyliśmy sprzedaż naszych 2 działek poza Trójmiastem. Wydawało... Mila Mirek - opinia (1) Wszystko jak najbardziej na tak, sprzedaż przeprowadzona bardzo rzetelnie, na... Mirek Judyta - opinia (1) Oczywiście polecam, sprzedałem z Estate duży lokal, który był bardzo ciężki... Judyta Gabriel - opinia (1) Oczywiście polecam, sprzedałem z Estate duży lokal, który był bardzo ciężki... Gabriel Tomasz - opinia (1) Szybko, rzetelnie i co najważniejsze za każdym razem tak samo dobrze. Po 4... Tomasz