Damian - opinia (1) Szybko, kompetentnie i bezproblemowo, Oby więcej takich kompetentnych doradców! Damian Aldona S. - opinia (1) Pani Katarzyna przeprowadziła nas przez cały proces sprzedaży mieszkania... Aldona S. Adrianna - opinia (1) Z Estate sprzedawaliśmy działkę inwestycyjną, generalnie dość duży temat i... Adrianna
Anna - opinia (1) Jesteśmy zachwyceni! Myśleliśmy, że naszego mieszkania nie da się po prostu... Anna Elwira - opinia (1) Bardzo polecam, pomoc przy wynajmie naszego mieszkania nieoceniona. Z... Elwira Michał P. - opinia (1) Absolutnie cudowna obsługa, Pan Paweł niesamowicie kompetentny i szybki w... Michał P. Mirella - opinia (1) Polecam, bardzo pomocni i kompetentni ludzie. Mieszkanie wynajęte w niecały... Mirella Grzesiek - opinia (1) Mieszkam za granicą i taka opcja jak w Estate, zarządzania wynajmem mojego... Grzesiek Milena - opinia (1) próbowaliśmy z kilkoma firmami zajmującymi się zarządzeniem najmu, ale zawsze... Milena Ewa S. - opinia (1) Polecam Estate, współpracujemy już do ponad roku, bardzo rzetelnie i... Ewa S. Rob - opinia (1) Po wielu próbach samodzielnego wynajmu naszego mieszkania zdecydowaliśmy się... Rob Ksawery - opinia (1) Bardzo duża pomoc przy wynajmie mieszkania i późniejszego zarządzania. Bardzo... Ksawery Weronika - opinia (1) Współpracujemy już 8 miesięcy Estate zarządza naszymi dwoma mieszkaniami.... Weronika Franciszek - opinia (1) Zleciłem zarządzanie moim mieszkaniem inwestycyjnym. Po kilku nieprzyjemnych... Franciszek Aldona St. - opinia (1) Wynajęli mój lokal ekspresowo, jak komuś zależy na czasie to z pewnością... Aldona St. Justyna - opinia (1) Polecam, biuro rzetelne, Pan Paweł bardzo konkretny i odpowiedzialny.... Justyna Olaf - opinia (1) Pani Katarzyna niezastąpiona, to już moja trzecia transakcja z biurem i... Olaf Agata - opinia (1) Szybka pomoc przy wynajmie naszego mieszkania, wydawało się, że będzie długo... Agata Agata W. - opinia (1) Doskonałe podejście do klienta. Początkowo zleciliśmy wynajem naszego jednego... Agata W. Damian - opinia (1) Wszystko świetnie! Zleciłem wynajem mojego mieszkania (po wielu przygodach z... Damian