Paweł - opinia (1) To już nasza trzecia transakcja z Panem Pawłem. Za każdym razem pełen... Paweł Michał Ma....k - opinia (1) Gorąco polecam biuro nieruchomości Estate Polska a przede wszystkim polecam... Michał Ma....k Adek - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estate Nieruchomości. Dziękuję za kompleksową... Adek
Kacper - opinia (1) Dzięki firmie Estate Polska, za pośrednictwem Pana Pawła, w jakże trudnym... Kacper Malgorzata Sz - opinia (1) Chciałam wyrazić bardzo pozytywną opinię dla p. Katarzyny Rutkowskiej... Malgorzata Sz Anna i Adrian - opinia (1) Z wielką przyjemnością polecamy współpracę z Estate Polska, a w szczególności... Anna i Adrian Hubert - opinia (1) Polecam serdecznie agencję Estate. Bardzo szybko sprzedali moje mieszkanie Hubert Adam - opinia (1) Polecam, wszystko w porządku - nie mam zastrzeżeń co do całości współpracy Adam Katarzyna - opinia (1) Mają wielu agentów rozumiejących, co się dzieje na rynku nieruchomości i... Katarzyna Eryk - opinia (1) Trudny rynek teraz, ale oni radzą sobie ze sprzedażą nieruchomości, nawet w... Eryk Edward - opinia (1) Dbają o właściwe przygotowanie nieruchomości do sprzedaży, dopełniają... Edward Zenon - opinia (1) Dzięki nim dostałem większą cenę za nieruchomość niż przy samodzielnych... Zenon Malgorzta - opinia (1) Mają świetnych negocjatorów, więc jeśli chcecie sprzedać nieruchomość to... Malgorzta Mariusz K - opinia (1) Potrafią jakimś cudem wyszukać mieszkanie do wynajęcia o określonych... Mariusz K Jozef - opinia (1) Pod kontem formalnym i know how wynajmu to wzorowo. Na życzenie wyszukują... Jozef Paweł - opinia (1) Płynny wynajem leci przez nich, więc jeżeli macie nieruchomości do... Paweł Bartosz - opinia (1) Proponują właścicielom mieszkań na wynajem sensowne warunki. Do tego... Bartosz Marek Nowak - opinia (1) Nie spodziewałem się, że właśnie mieszkanie tak szybko sprzedam, więc... Marek Nowak Jakub - opinia (1) Nie ma problemów z wpłatami najemców i nie trzeba się martwić o przekazanie... Jakub Roman - opinia (1) W Trójmieście i okolicach najlepsza agencja wynajmu nieruchomości. Nie ma... Roman