Agata - opinia (1) Gorąco polecam biuro. Pracują tam wspaniali ludzie, którzy pomogą znaleźć... Agata Daria P. - opinia (1) Polecam Estate Nieruchomości! Bardzo pomocni zarówno w sprzedaży mieszkania... Daria P. Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Wszystkie formalności z aktem zostały dokładnie... Anna
Monika Wątła - opinia (1) Polecam, kontakt z pośrednikiem super i bez zastrzeżeń, przekazuje potrzebne... Monika Wątła Agata - opinia (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa. Życzliwi pracownicy. Wielkie podziękowania... Agata Wioletta - opinia (1) Zakupiłam mieszkanie za pośrednictwem Agencji Estate Wszystko odbyło się z... Wioletta Katarzyna W. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Cały proces zakupu mieszkania... Katarzyna W. Adam K. - opinia (1) Serdecznie polecam! Godni zaufania pośrednicy, którzy szybko sprzedali moje... Adam K. Krzysztof - opinia (1) Podziękowania dla p. JOLI za szybką sprzedaż domu w Baninie. Polecam... Krzysztof Tytus - opinia (1) Kupiłem mieszkanie za ich pośrednictwem. Załatwili wszystkie papiery... Tytus Grażyna - opinia (1) Wysoka jakość usług, profesjonalizm, szybkie odpowiedzi na pytania. Nasz... Grażyna Iza - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem! Pan Paweł wzorowo przeprowadził transakcje choć... Iza KG - opinia (1) Miałam kontakt z wieloma pośrednikami, ale w życiu nie spotkałam nikogo... KG Marzena - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z panem Pawłem. Pomógł bardzo... Marzena Edward - opinia (1) W marcu 2021 korzystałem z usług Waszego Biura przy zakupie mieszkania i... Edward Jakub - opinia (1) Polecam, profesjonalna obsługa i gotowość do współpracy od ręki. Pozdrawiam... Jakub Iwona - opinia (1) Pierwszy raz korzystałam z agencji nieruchomosci.Wybrałam Estate Polska i... Iwona Malgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo polecam współpracę z Panem Pawłem. Ze... Malgorzata Piotr Cackowski - opinia (1) Rzetelność, uprzejmość, cierpliwość, kontaktowość i fachowość, tak mógłbym... Piotr Cackowski NN - opinia (1) Bardzo miła, ciepła, pomocna Agentka z biura Estate Polska pomogła nam... NN