Iwona - opinia (1) polecam, polecam , polecam. Szczera , konkretna agentka, Oby takich więcej... Iwona Jan H. - opinia (1) wynajęte mieszkanie w 3 tygodnie, oby tylko najemca został 2 lata i covid go... Jan H. Grzegorz Rumiński - opinia (1) Profesjonalnie i szybko , to 2 cechy charakteryzujące biuro. Współpracowałem... Grzegorz Rumiński
Andrzej G. - opinia (1) Właśnie dopiąłem zakup nieruchomości z ww. agencją. Panie, które mnie... Andrzej G. Daniel - opinia (1) Korzystałem z wynajmu nieruchomość z tym biurem, zależało mi abym wprowadził... Daniel Aneta - opinia (1) Polecam współpracę przy wynajmie mieszkań z Panem Pawłem. Nie bajeruje i zna... Aneta Bogdan - opinia (1) Serdecznie polecam biuro estate polska Bogdan Edyta Piątkowska - opinia (1) Firmę poleciła mi moja księgowa, która korzystała z pomocy tego biura przy... Edyta Piątkowska Anna - opinia (1) Znalazłam za pośrednictwem tego biura piękne mieszkanie na Przymorzu .... Anna Artur K. - opinia (1) Miła sympatyczna obsługa. Polecam Artur K. Monika - opinia (1) Polecam Panią Olę z biura Estate Polska. Miła , sympatyczna, zaangażowana i... Monika Beata Mariak - opinia (1) Polecam biuro Estate polska jeśli chodzi o wynajem mieszkania. zadowolona... Beata Mariak Maciej - opinia (1) Myslałem , że najemcę który zgodzi się na najem okazjonalny jest znaleźć... Maciej Milena - opinia (1) Rzetelna i profesjonalna obsługa transakcji. Świetne podejście do klienta.... Milena Krystyna Baron - opinia (1) Współpracę Biuro Estate Polska. Rewelacja !!! nie tylko znaleźli mi szybko... Krystyna Baron Marcin S. - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem. Nigdy nie spotkałem pośrednika, który by... Marcin S. Ryszard - opinia (1) Wynajmuje z tym biurem już drugi rok swoje mieszkanie, zawsze znajdują... Ryszard Patryk Brociek - opinia (1) Bardzo miło będziemy wspominać współpracę z Panią Kasią R. Otrzymaliśmy dużo... Patryk Brociek Witold - opinia (1) W sprzedaży swojego mieszkania korzystałem wcześniej z innych firm... Witold Beata - opinia (1) Pani Mariola wywiązała się bardzo dobrze ze swojej pracy i pomogła na każdym... Beata