Sabina - opinia (1) Sprawna szybka obsługa, Pani Aleksandra sprzedała mojego mieszkanie w 8 dni !!! Sabina Marian - opinia (1) Pracownik Estate Polska już drugi raz pomógł mojej rodzinie . Najpierw... Marian Karol - opinia (1) polecam biuro, kupiłam z nimi przepiękne mieszkanie z ogrodem, mieszkanie 10... Karol
Piotr - opinia (1) Polecamy wszystkim, nasze mieszkanie z powodzeniem sprzedane przez panią... Piotr Monika - opinia (1) Polecam i dziękuję za pomoc przy sprzedaży dla Pana Pawła. Bezpiecznie, bez... Monika Robert - opinia (1) Polecam Panią Olę, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Szybka sprzedaż... Robert Max - opinia (1) Pani Sylwia Skwarczyńska jest profesjonalistką w pełni tego słowa znaczeniu.... Max Mateusz Tomczyk - opinia (1) Polecam, szybka sprzedaż za dobrą cenę . Mega wiedza doradcy ! Mateusz Tomczyk Agnieszka - opinia (1) Bardzo pomocna i miła obsługa w postaci Pani Kasi. Pełen profesjonalizm,... Agnieszka Karolina i Marcin - opinia (1) Szybka sprzedaż mieszkania, miła i rzetelna obsługa, fachowe doradztwo i... Karolina i Marcin Marcelina - opinia (1) Dziękuję serdecznie za bezcenną pomoc Pani Marioli z biura nieruchomości... Marcelina Łucja - opinia (1) Współpraca z Panią Mariolą z agencji Estate Polska to wielka przyjemność. Od... Łucja Dorota i Bogdan - opinia (1) Bardzo polecamy usługi Pani Marioli z Estate Polska. Po złych doświadczeniach... Dorota i Bogdan Marcin - opinia (1) Praca z Panią Katarzyną z firmy Estate to czysta przyjemność. Pełen... Marcin Marzena i Maciej Rogalscy - opinia (1) Pani Sylwio dziękujemy ! Sprzedaliśmy i kupiliśmy jednocześnie mieszkanie z... Marzena i Maciej Rogalscy Bartosz Dawidowski - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z agencją nieruchomości Estate Polska! Pani... Bartosz Dawidowski Monika - opinia (1) Z czystym sumieniem P- profesjonalizm O- odpowiedzialność L- lojalność E-... Monika Łukasz - opinia (1) Sprzedałem mieszkanie z Estate i Panem Pawłem. Szybko miło i przyjemnie.... Łukasz Joanna - opinia (1) Rzetelna, profesjonalna współpraca. Duże zaangażowanie w sprzedanie... Joanna Lidia i Grzegorz Nosowicz - opinia (1) Z pełna odpowiedzialnością polecamy usługi pani Sylwi.Jest osoba kompetentna... Lidia i Grzegorz Nosowicz