Maria - opinia (1) Pani Mariola z Estate Polska to najlepszy pośrednik nieruchomości w Sopocie.... Maria Rafał - opinia (1) Pełne wsparcie na każdym etapie współpracy, profesjonalne doradztwo oraz... Rafał Łukasz - opinia (1) Polecam to biuro nieruchomości, szczególnie współpracę z panem Pawłem, który... Łukasz
Bogusława - opinia (1) Na szerokim rynku pośrednictwa w obrocie nieruchomościami polecam firmę... Bogusława Fabian - opinia (1) Sprzedałem mieszkanie z Estate Polska. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.... Fabian Agnieszka B - opinia (1) Jeśli oczekujemy kompleksowej usługi i profesjonalizmu warto postawić na... Agnieszka B Joanna Lewandowska - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Agencji Neruchomości oraz współpracy w zakresie... Joanna Lewandowska TB - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy,polecam. TB Ewa - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Pełna kompetencja i opieka nad klientem od pierwszej do... Ewa AW - opinia (1) W zakresie wynajmu mieszkania miałem przyjemność dokonać udanej transakcji z... AW Lukasz - opinia (1) Bardzo polecam agencje nieruchomosci Estate Polska. Polecam pana Pawła... Lukasz Kasia - opinia (1) Jak zawsze miła i profesjonalna obsługa:) Na pewno skorzystamy z uslug Pana... Kasia Marta - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i pełna kompetencja a także świetne doradztwo,... Marta Dorota - opinia (1) Dziękuję za pomoc w sprzedaży nieruchomości. Pani Mariola wykazała się... Dorota Marcin Jankowski - opinia (1) Estate Polska jest bardzo dobrą agencją nieruchomości Pan Paweł dba zarówno o... Marcin Jankowski Władysław - opinia (1) Dla mnie w brażny nieruchomościach jest tylko jedna osoba w Trójmieście - Pan... Władysław Natalia - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panem Pawłem jako kupujący. Pan Paweł w swoich... Natalia Grzegorz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Marioli. Nie zniechęca się jak... Grzegorz Anna - opinia (1) Profesjonalizm w obsłudze - zarówno sprzedający jak i kupujący byli... Anna Magdalena - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Katarzyną Rutkowską. Bardzo zaangażowana,... Magdalena