Polecam (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewicz. Szybko i sprawnie znalazł mi... Tomasz Mch - opinia (1) Wszystko z gory jasne i przejrzyste. Umowa przebiegła szybko i bezproblemowo. Mch wynajem mieszkania (1) Korzystałam z pomocy P. Pawła przy wynajmie mieszkania. Osoba rzeczowa i... Klientka 05 2019
Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca w tym Pani Magdę Oleh Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca! Oleh Profesjonalnie i miło. (1) Serdecznie polecam usługi zwłaszcza Pani Marioli z biura estate polska.... Maciej Profesjonalna pomoc przy zakupie nieruchomości (1) Polecam z całego serca agencję Estate Polska. Pani Mariola dosłownie w dwa... Adrianna Polecam! (1) Współpracując z biurem, a dokładniej z panem Pawłem, można liczyć na:... Bartek Sprzedaz mieszkania (1) Kozystalem z pomocy sprzedazy mieszkania, poprzez Pana Pawla Koronkiewicz.... Arek S Mieszkanie Sopot (1) Pomoc Pani Marioli byla bezcenna - pełen profesjonalizm i zaangazowanie,... Izabela M Pełen profesjonalizm! (1) Z całego serca polecamy agencję Estate Polska. Pani Mariola sprzedała nasze... ~Krzysztof Dynamizm w działaniu ! (1) Współpraca z biurem Estate Polska to czysta przyjemność. Szczególne... Alicja Estate Polska-Paweł Koronkiewicz! (1) Super obsługa, mieszkanie sprzedane szybko, konkretni klienci, pomoc doradcy... Marcin Serkowski Profesjonalna pomoc i obsługa Pana Pawła Koronkiewicza (1) Polecam szczerze usługi Pana Pawła Koronkiewicza, profesjonalna pomoc i... Karolina Obsluga pośredniczki (1) Zdecydowanie polecam !!! Dobra, merytoryczna obsluga. Pomoc przy formalnosciach. kupujacy Pełny profesjonalizm (1) Polecam. Dobra oferta . W szczególności mogę pochwalić współpracę z panią... Kamila Serdecznie polecam! (1) Pani Magdalena kompleksowo zajęła sprzedażą mojej nieruchomości! Szybkość i... Iwona Polecam (1) Gorąco polecam ! Pani Magdalena zapewniła profesjonalną i kompleksową usługę... M. Szczerze Polecam (1) Polecam. Mieliśmy okazję współpracować z Panem Pawłem w miesiącu styczniu .... Agata Ocena Agencji Nieruchomości estate polska (1) Agencja estate polska spełniła wszystkie moje oczekiwania, dlatego jeśli ktoś... Maciej Has