Mega profesjonalne szybko i na temat (1) Bardzo dobrze zalatwiony wynajem wszystkim zajął sie Pan Pawel zdjecia opis... Artur quick and meaningful search (1) I've found very good flat in 2 days Andrii Salata wynajem apartamentu (1) Konkretnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt niezależnie od pory i dnia... Barbara
Zadowolony klient (1) Pan Paweł bardzo profesjonalnie przeprowadził nas przez cały proces zakupu... Mateusz . (1) Jestem bardzo zadowolona z ofert i obsługi biura. Pan który zajmował się nami... Paulina współpraca z Estate Polska (1) Estate Polska w sposob profesjolanlny zajmuje się wynajmem mieszkań rózniweż... Marika Profesjonalnie, miło i bezproblemowo. (1) Szybka sprzedaż. Miła obsługa, pomoc na każdym kroku. Nie spodziewałem się,... Michał Estate Polska (1) Serdecznie polecam agencje Estate Polska. Pan Pawel osoba bardzo... Magdq Najlepsi z najlepszych (1) W krótkim czasie znaleźli mi mieszkanie dokładnie spełniające wymagania, tj.... Żaneta Pomoc w znalezieniu wspaniałego mieszkania (1) Przedstawiciel biura był bardzo pomocny w poszukiwaniu i nabyciu mieszkania.... Magdalena Ciach super (1) szybkie wyszukiwanie oferty szczególnie dla inwestorów z poza trójmiasta... Ernest Polecam Panią Aleksandrę (1) Spotkałem się z kilkoma pośrednikami z różnych biur, Pani Aleksandra wydawała... Władek Polecam - sprzedaż mieszkanie (1) Polecam biuro nieruchomości z ręką na sercu. Pan Paweł Koronkiewicz w... Zadowolony klient profesjonalnie (1) Świetnie i sprawnie przeprowadzona transakcja. Pan Paweł to pełen... vito31 Świetna współpraca ! (1) Pani Magdalena jest jednym z najlepszych agentów nieruchomosci z którymi... Karolina Zakup nieruchomości (1) Pełen profesjonalizm i zaangarzsowanie w trosce o klienta. Serdeczenie... Patryk D Polecam (1) Miałam możliwość kupowania mieszkania z panem Pawłem Koronkiewiczem i mogę... Agnieszka Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam! Korzystałem z dziewczyną z usług Pana Pawła, który okazał się... Marcin Polecam biuro - szybka sprzedaż (1) Witam, polecam współpracę.. Mieszkanie sprzedane w miesiąc. Bezproblemowa... Władek Świetny ekspert nieruchomości (1) Polecam z czystym sumieniem Pana Pawła Koronkiwicza jako agenta... Justyna