Bardzo zadowolona klienta! (1) Polecam bardzo Estate Polska ze względu na bezproblemowy kontakt oraz... Paulina Polecam (1) Dzieki Doradcy z Estate Polska, znaleźliśmy mieszkanie marzeń. Nie musieliśmy... Tomek Bardzo polecam Pana Pawla (1) Bardzo polecam usługi biura Estate Polska Nieruchomości. Fachowa i... Adam
Bardzo szybka I prosfesionalna sprzedaż, Grunwaldzka Wrzeszcz (1) Estate Polska to profesjonalizm na każdym etapie sprzedaży nieruchomości.... Anna najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście (1) W Biurze tym spotkałam się z wysokiej klasy profesjonalizmem agentka na... Alina Mieszkanie Gdańsk, Jeleniogórska (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług tego biura. Pan Paweł Koronkiewicz,... IZABELA Zdecydowanie polecam! (1) Jakiś czas temu zakupiłam mieszkanie. Nad całą transakcją miał pieczę Pan... Iwona Sprzedaż mieszkania to coś więcej niż wstawienie ogłoszenia (1) Współpracowałem z biurem Estate Polska przy sprzedaży mieszkania. Pan Łukasz... Bartosz Rzetelna Współpraca (1) Skorzystałem z usług firmy Estate Polska w sierpniu przy sprzedaży mojego... Marek Profesjonalizm - Najlepszy Agent Nieruchomości (1) Bardzo Serdecznie polecam współpracę z Agencją Nieruchomości Estate Polska.... Ola