Kupno mieszkania (1) Fachowa obsługa. Polecam gorąco. Dzięki Magdalena Milczarek. Maciek Dorota - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pani Mariola profesjonalnie służy pomocą... Dorota Pelen profesjonalizm (1) Pan Paweł Koronkiewicz jest bardzo profesjonalnym agentem, mocno... Kasia
Dobra Inwestycja (1) Polecam współpracę z Estate Polska. Szybka, sprawna transakcja. Kupione... Marta Polecam (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewicz. Szybko i sprawnie znalazł mi... Tomasz Mch - opinia (1) Wszystko z gory jasne i przejrzyste. Umowa przebiegła szybko i bezproblemowo. Mch wynajem mieszkania (1) Korzystałam z pomocy P. Pawła przy wynajmie mieszkania. Osoba rzeczowa i... Klientka 05 2019 Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca w tym Pani Magdę Oleh Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca! Oleh Profesjonalnie i miło. (1) Serdecznie polecam usługi zwłaszcza Pani Marioli z biura estate polska.... Maciej Profesjonalna pomoc przy zakupie nieruchomości (1) Polecam z całego serca agencję Estate Polska. Pani Mariola dosłownie w dwa... Adrianna Polecam! (1) Współpracując z biurem, a dokładniej z panem Pawłem, można liczyć na:... Bartek Sprzedaz mieszkania (1) Kozystalem z pomocy sprzedazy mieszkania, poprzez Pana Pawla Koronkiewicz.... Arek S Mieszkanie Sopot (1) Pomoc Pani Marioli byla bezcenna - pełen profesjonalizm i zaangazowanie,... Izabela M Pełen profesjonalizm! (1) Z całego serca polecamy agencję Estate Polska. Pani Mariola sprzedała nasze... ~Krzysztof Dynamizm w działaniu ! (1) Współpraca z biurem Estate Polska to czysta przyjemność. Szczególne... Alicja Estate Polska-Paweł Koronkiewicz! (1) Super obsługa, mieszkanie sprzedane szybko, konkretni klienci, pomoc doradcy... Marcin Serkowski Profesjonalna pomoc i obsługa Pana Pawła Koronkiewicza (1) Polecam szczerze usługi Pana Pawła Koronkiewicza, profesjonalna pomoc i... Karolina Obsluga pośredniczki (1) Zdecydowanie polecam !!! Dobra, merytoryczna obsluga. Pomoc przy formalnosciach. kupujacy Pełny profesjonalizm (1) Polecam. Dobra oferta . W szczególności mogę pochwalić współpracę z panią... Kamila