Waldemar - opinia (1) Postanowiłem sprzedać swoje mieszkanie w Trójmieście. Wszystkie działania... Waldemar Anna - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm na każdym etapie transakcji. Współpraca... Anna Iwona - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estate Nieruchomości. Dziękuję za kompleksową... Iwona
Wiktor - opinia (1) Serdecznie polecam biuro. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sprzedaż... Wiktor Adam J. - opinia (1) Godna polecenia firma, usługa została wykonana kompleksowo, zgodnie z moimi... Adam J. Michał - opinia (1) Polecam w 100%. Sprawnie, bezproblemowo i bardzo rzetelnie przeprowadzona... Michał Tomasz - opinia (1) Pełen profesjonalizm wykonania usługi (zakup mieszkania i kredyt hipoteczny... Tomasz Franek - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Biuro... Franek Daniel - opinia (1) Reprezentujący nas agent bardzo kompetentny, życzliwy, cierpliwy! i umiejący... Daniel Sabina - opinia (1) Zdecydowaliśmy się na pomoc biura przy zakupie naszego wymarzonego... Sabina Julia - opinia (1) Wszystko w porządku. Usługa (sprzedaż mieszkania) wykonana bardzo... Julia Krzysztof - opinia (1) Polecam. Doskonały kontakt z agentem prowadzącym, wszystko wyjaśniane na... Krzysztof Agata - opinia (1) Bardzo profesjonalna i konkretna obsługa. Zdecydowanie polecam! Agata Amanda - opinia (1) Duże plusy firmy: profesjonalizm, uczciwość i pozytywne zaangażowanie agenta.... Amanda Amanda - opinia (1) Duże plusy firmy: profesjonalizm, uczciwość i pozytywne zaangażowanie agenta.... Amanda Dominika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego biura. Profesjonalizm, rzetelność i... Dominika Adi N. - opinia (1) Kompetentni i pomocni pracownicy. Dopasowują ofertę do potrzeb klienta.... Adi N. Adam - opinia (1) Z ręką na sercu polecam Biuro Nieruchomości Estate pomogli mi w znalezieniu... Adam Joanna - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z biurem nieruchomości Estate, a w szczególności z... Joanna Agnieszka Narloch - opinia (1) Witam współpracowałam przy sprzedaży swojego mieszkania z Panią Katarzyną... Agnieszka Narloch