Kamil - opinia (1) Jedyne biuro przez które udaje mi się wogole coś sprzedać. Polecam z czystym... Kamil Wancel - opinia (1) Odkąd przez nich wynajmują nieruchomość mam spokój, a to najważniejsze.... Wancel Natalia - opinia (1) Mają doskonałe wyniki sprzedażowe na rynku nieruchomości, a biorąc pod uwagę... Natalia
Adam - opinia (1) Ciekawe mieszkania, właśnie nad jednym się zastanawiam mocno, a podstępnym... Adam Marek - opinia (1) Szybko sprzedali moja nieruchomość, właściwie w niecały kwartał, więc... Marek Kamil - opinia (1) Prezentacja mieszkania już dużo mówi o marce, bo podchodzą uczciwie do... Kamil Marek - opinia (1) Jedyne biuro, przez które udaje się w ogóle coś sprzedać. Polecam Marek Marta - opinia (1) Jedyne biuro któremu warto powierzyć swoje mieszkania pod opiekę. Marta Robert - opinia (1) Polecam z całego serca, nie mam zastrzeżeń. Wszystko poprowadzone wzorowo! Robert Magda - opinia (1) Z wielką przyjemność polecam współpracę z Panią Katarzyną Palus.... Magda Tomasz A - opinia (1) Mielismy przyjemnosc poznac Pania Katarzyne Rutkowska. Jesli szukasz agenta... Tomasz A Tomasz - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna Pani Kasia. Pełen profesjonalizm, bardzo miło... Tomasz Alicja - opinia (1) Jak najbardziej mogę polecić kontakt z tą firmą jestem bardzo zadowolona z... Alicja Monika Nowicka - opinia (1) Po raz kolejny już polecam pośrednika Estate Polska Panią Katarzynę... Monika Nowicka Dudzik - opinia (1) Jakby nawet przy wynajmie coś się zniszczyło, albo lokatorzy zrobili syf to... Dudzik Michał - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo kompetentni agenci... Michał Jakub - opinia (1) Sprzedałem przez nich mieszkanie w Sopocie i jestem zadowony z warunków... Jakub Marcin - opinia (1) Udaje się przez nich wynajmować apartament bez żadnych przeszkód, co do tej... Marcin Dawid - opinia (1) Duże doświadczenie i nie dopuszczają do zniszczenia nieruchomości przez... Dawid Jan - opinia (1) Generalnie znika problem nieuczciwych najemców przy obsłudze kilku... Jan