Euro-Pol agencja zatrudnienia

Czy ktoś wysyłał tam aplikację? poszukiwali do pracy w Norwegi. W necie próżno znaleźć informację o tej firmie (pośredniaku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia

Przedzwoń do nich Kowalski na ten numer. 516809219. Ja do nich dzwoniłem to się odezwał.

Kowalski na co aplikowałeś ?

Przeczytajcie tu: Tylko jechać.............................
Ania" pisze:

Praca polega na sadzeniu, zbiorach, myciu, segregacji i pakowaniu owoców i warzyw

takich jak truskawek, szparagów, wiśni czereśni oraz pieczarek.

Pracuje się od poniedziałku do niedzieli 8-12 godzin dziennie (zależy od pracownika)

8:00 do 16:30-20:00 z czterdziestominutową przerwą na obiad o 12:00.

Stawka początkowa za godzine pracy to 7,25 euro netto. Dla wydajnych pracowników podwyżki.

Wynagrodzenie jest wypłacane na konto lub do ręki w każdą sobotę lub ostatniego dnia miesiąca.

W drugi dzień pracy jest możliwość pobrania zaliczki do 100 euro.

Ubezpieczenie wliczone jest w stawkę godzinną. Obiady za 65 euro miesiecznie.

Zakwaterowanie jest płatne 16 euro tygodniowo. Są to pokoje 2,4,5 osobowe w odnowionych

kamienicach, każda grupa 8 osobowa ma własną łazienke z prysznicem i toaletę oraz

wyposarzoną kuchnię.

Należy se sobą zabrać ciuchy robocze, płaszcz przeciwdeszczowy, kalosze, ciepłą kurtkę,

dowód osobisty oraz swoje zdjęcie 4cm/6cm. Znajomość języka nie jest wymagana, na miejscu są polscy

koordynatorzy którzy w razie pytań lub problemów będą do dyspozycji pracownika.

Wyjazd do Warendorf odbędzie się 25lutego z dworców PKS z nastepujących miast: Warszawy(16:00)

Łodzi(18:00) i Poznania(20:30). Bilet jest płatny 100-130zł w dniu wyjazdu u kierowcy.

Minimalny okres zatrudnienia to 50 dni. W związku iż mamy mało czasu do wyjazdu

od KAŻDEGO CHĘTNEGO wymagana jest przedpłata na konto w wysokości 10 euro (41pln).

Waluta przelewu nie ma znaczenia. Nie jest to duża kwota a da nam pewność iż chętni

są zdecydowani na podjęcie pracy a państwo będą wiedzieli że mają zarezerwowane miejsca.

Mozna dojechać na własną rękę lecz rezerwacja jest obowiazkowe. W tytule przelewu

prosimy wpisać numer pesel każdej osoby. Aby przyśpieszyć rezerwację po wysłaniu

przelewu zalecamy przesłać na naszą pocztę skan lub zdjecie dowodu wpłaty z numerem kontaktowym.

Po zarezerwowaniu miejsca w ciągu dwóch dni skontaktujemy się z Państwem telefonicznie

w celu ustalenia dokładnej godziny i miejsca odjazdu autobusu i ewentualnych pytań.

Dane do przelewu:

Bank BZWBK

Anna Mądra

69 1090 1535 0000 0001 1414 5477

Spóźnione zaliczki będą zwracane w ciągu 24 godzin. W przypadku gdy ktoś dokona przelewu

i nie stawi się w umowionym miejscu o danej godzinie koszty rezerwacji nie będą zwracane.

Pozostało 19/40 miejsc

ściema co - nie wiadomo do kogo jechać. Nawet pieniądze chcą od tych co na własna rekę chcą przyjechać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i cicho sza z tym telefonem od nich. Cv i list wysłałem chyba ze 3 tygodnie temu i nie raczyli zadzwonić. A wcześniej Pan mówił przez telefon że będę miał prace na 95%. Cieszę się że tłumaczyłem sam a nie przez nich. Uważam że ta agencja naciąga ludzi. ODRADZAM!!! Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi w związku z firmą Glebetek.W czwartek zadzwonili i powiedzieli że przeszłem przez wstępną rekrutację i zapraszają mnie w tym tygodniu na spotkanie z przedstawicielem Norweskim. Aplikowałem na cieśle gdyż taki mam zawód. Jeszcze raz dzięki za odp.

Myślę że do więcej osób niż do stu dzwonili, do mnie dzwonili wczoraj na kierowce, też przeszedłem pomyślne rekrutacje..dalej schemat ten sam

no właśnie , nie wiecie co tam sie z tym dzieje. Wychodzi że to jest wielki przekręt. Może zainteresować tym Eropolem prokuraturę. Jest to jawny przekręt.

~myśliciel
Agencja Globetek istnieje, pracuje w niej mój znajomy, wszystko jest legalne.
Wątek Euro Polu sprawdzamy od początku, ponieważ mój chłopak też dostał telefon, schemat taki sam jak u każdego. Niby wyjazd miał być już 13 marca, rozmowa w Gdyni, ale mieszkamy na południu Polski, i jechać ponad 600 km na lipną rozmowę nie ma sensu, więc zrezygnowaliśmy. Śledzimy też Dziennik Bałtycki, gdyż pisali (o czym ktoś już wspominał), że Euro Pol jest kontrolowany. Bardzo nas interesuje jak się sprawa zakończy.

wiem ze 100% agencja ze nie robic zadnych walow jest *trenkwalder*..jak jest potrzeba np wyslac cv w jezyku niemieckim to sam sie musisz starac o to zeby to napisac lub zeby ktos za ciebie napisal..nie biora zadnych oplat za zalatwienie pracy ale to zazwyczaj jest praca w niemczech....jedyna oplate jaka biora to jak juz osoba jest po rozmowie z pracodawca to biora tylko za przejazd bo oni to organizuja ....fakt faktem bilet przykladowo kosztuje 350 to oni biora 450 ale to nic ta agencje moge polecic

a do jakiej pracy aplikowałeś, i czy jest ich jakaś strona

Pochodzą z Katowic, niby wszystko cacy bo mają swoją stronę internetową, posiadają stacjonarne nr telefonów i nie oferują tłumaczeń za kasę.Jenak martwi mnie to że w ogóle o nich nie słyszałem ani nic nie można o nich wyczytać.Zostałem zaproszony w następnym tygodniu na rozmowę kwalifikacyjną z Norwegiem....a do Katowic mam ponad 400 km więc nie chciałbym jechać na próżno...Jeżeli ktoś coś znajdzie proszę napisać

ja tam nie slyszalem o tej agencji a skad jest ow agencja ? mysliciel

Nie wnikając już w bardzo nieprzyjemną rozmowę poprzedników, mam pytanie.A mianowicie czy słyszał może ktoś z tu obecnych o agencji pracy Globetek???? Jeżeli tak bardzo proszę o opnie czy są uczciwy itd.

Schreiben auf Polnisch

To do Kasi było.

Wyłącz capsa, netykieta nie boli.

ludzie qurwa debil to potęgi w tych snach bedziesz napewno Ty !!! i bedziesz brał do paszczu!!lachonie:) wiec temat zakonczony europol to sciema!!

o moje wpisy zostaly usuniete ....kasia znow dziala szybki a ty sie tak niepodniecaj bo bedziesz mial mokre sny

bez nicka nie masz szacunku dla kobiet a dziś bylo ich swięto kawał z ciebie ch*ja w dodatku miekkiego jak galareta pie..dolony napinaczu internetowy.nikom tu nie imponujesz Kasia sprzedała by cie z 10 razy nawet niemcowi a ten bedzie Cie j..ebał w d*pe a ty bedziesz robiłł u niego za miske jakis popluczyn i kawalek starego chleba jak za auschwitz...A TERZ NA TEMAT ludzie powiem prosto i krotko.. nie wysyłajcie nic.. do nich zadnej kasy przyszedł mi email z mojej poczty na gmail ze adres jest podejrzany tern na który zekomo mialem wyslac cv na tlumaczenie na norweski za 2 razem dostalem ten sam adres po zadzwonieniu po jeden z nr widniejacych na str to dostalem wiad ze nie mna takiego adresu...Wałek i tyle jak nie macie kogos za granica to trzeba po 1000 kros spr firme co sie tym zajmuje a nie slac od razu kasy!!! Pozdro dla kumatych i chwd temu napinaczowi bez nicka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kasiu alez ja ciebie nie obrazam ja tylko wyrazam swoje zdanie w chamski sposob

Inne tematy z forum

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?