Euro RTV AGD

Sprzęt AGD i RTV Markety elektroniczne

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Niemiła obsługa. Sprzedano używany sprzęt! (1) Obsługa nie miła. Pomimo mojego zdecydowania na konkretny laptop Pan usilnie... Kobieta Uwaga na obsługę (1) Obsługa ma focha, robi łaskę... a na dodatek mija się z prawdą.W trakcie... klienka Uważajcie na obsługę (1) Spory wybór sprzętu i jeżeli trafi się promocja to ceny też całkiem... Michał
Nie polecam (1) Serdecznie nie polecam Euro RTV na morenie ze względu na obsługę która... Klient Niekompetencja (1) Nie polecam tego sklepu, radzę omijać szerokim łukiem! 5pracownikow na całym... Patrycna Skandaliczna obsługa !!!! (2) Przyszłam do sklepu żeby zakupić żelazko. Nie ma chyba lepszego klienta niż... Rozczarowana Pani na stonowisku Raty - koszmar!!!!! (1) 30 listopada robiąc zakupy miałem okazję być świadkiem, jak można bardzo... zdegustowany żenada (1) Żenada, reklamację telefonu składam nie wiem który raz, przysługuje mi zwrot... srełro Obsługa Fatalna!!! (1) Obsluga całkowicie do wymiany, czekalem na pralke 3 dni gdzie miala byc... Florek FATALNA OBSŁUGA!!! (1) DRAAAAAMAT!!! Oczywiście telefonu NIKT nie odbiera, a jak pojedzie się... Niezadowolony klient! Żenada (3) Towar niedostarczony przez dwa dni. Brednie opowiadane w BOK , że do Gdańska... pinkycat Raty 10x0% (4) RTV EURO AGD Gdansk Morena, kupno laptopa na raty. Operacja zajela 2... niezadowolony kpina (1) to sa nie powazni ludzie-wszystkich bym zwolnila-oni zanizaja ocene euro agd... kinga Zalamany konsument (1) Witam. Jestem bylym klijetem tego sklepu. W Grudniu zeszłego roku zakupiłem... Riki77 NIE POLECAM NIKOMU!!! (1) Obsługa bardzo niemiła!!!! No i te raty niby zero zł... jedno wielkie... Marta UWAGA na raty!!! (1) Całkowicie podpisuję się pod poniższym postem, w sklepie RTV EURO AGD na... Kuba