EuroSchool Taxi

Taxi

Gdynia, Wiejska 1

:) (1) Kiedyś bywało różnie... na szczęście ostatnio postanowiłem ponownie dać... Zadowolony klient Nie do końca tak dobrze z fotelikami (1) Ostatnio zamawiałam z polecenia koleżanki, bo podobno firma ma foteliki dla... Sylwia NIE POLECAM NIGDY NIKOMU (1) NIE POLECAM NIKOMU. Nie szanują Klienta, no trudno. Jest konkurencja.... Damian
Kierowcy z euroschool taxi gdynia nie znają miasta (5) wczoraj około godz 23 zamowilem z państwa firmy taxi na ul. zielona 28... bogdan z nie przyjechali - uciekł mi pociąg (1) Żadnego wytłumaczenia o najzwyklejszym "przepraszam" nie wspominając.... Witomino ... (1) ... 1. Wracałem koło 23 do domu z Gdańska do Gdyni. Kierowca myślał, że... KK Nie poleca (1) zadzwoniłem, miła Pani podała mi przybliżony koszt kursu -... Klient pirat (2) Jestesmy zbulwersowani jazda taksowki w dniu 11.08.2015 na ul. Plk. Dabka w... ektoim Polecam! (1) Bardzo dobra obsługa, kompletnie nie odczułam, aby kierowca nie znał miasta.... Madzik Polecam !! (1) możliwość przejazdu z psiakiem w większości samochodów, szybki dojazd do... Ania Rewelacja (1) Polecam rewelacyjne taxi jakimi są Euro School zółte rozpoznawalne taxi... Gdynianin Serdecznie polecam !!! (1) Serdecznie polecam wszystkim . W końcu rzetelna korporacja . Bardzo mili... Zadowolona klientka Bardzo mili kierowcy (2) Dzis jechalam z jednym bardzo mila obsluga Nn Najlepsze taxi w Gdynii (1) Tanio, szybko, samochody w dobrym stanie i świetna cena, wcześniej jeździłem... Mateusz S Żółta Taxi (1) Specjalnie zadzwoniłem do Euro School Taxi, żeby zobaczyć intrygujące zółte... Święty Polecam !! (1) W zeszlym tygodniu korzystalam z uslug Euro-School-Taxi. Kompetentna obsluga.... Beaa NY Taxi (1) Cos pięknego. Jak do tej pory po Gdyni jeździły wysłużone juz Taxi tej firmy... Klient na 5 Nie polecam - za wysyłanie sms-ów z ofertą bez mojej zgody i za auta w złym stanie. (1) Sprawa miała miejsce z rok temu... wysłałem maila do firmy bez odpowiedzi...... BM Koniec jeżdżenia z tą firmą (1) Parę lat korzystałem z usług - po ostatniej przejażdżce zrezygnowałem. Cena... Piotr ... (1) uwaga na ich ceny,porozsyłali smsy że dają 30 % zniżki,a zapomnieli dodać ze... aniut