Ale mają wiedzę. (6) Nigdzie indziej nie dowiedziałam się tyle o podłogach. Kupiliśmy panele,... Grażyna Wszystko na plus (5) Dzięki pomocy sprzedawcy udało mi się znaleźć panele, których szukałem już od... DM Polecam sklep (4) Polecam sklep, głównie ze względu na dobre ceny i duży wybór paneli i wykładzin. Moralez
Eurodom (4) Eurodom to moim zdaniem najlepszy sklep z panelami w Gdańsku. Szukałem czegoś... Carlo de Markiz Jakość i ceny (3) Wybrałem się po panele do kuchni i kilku pokoi i cena bardzo pozytywnie mnie... KarolB. jesteśmy zadowoleni (1) Drzwi bardzo dobrej jakości, kupiliśmy 11 sztuk na dwa mieszkania i podłogi.... Darek Wykładziny i panele (4) Ilość wykładzin w sklepie mnie zadziwiła, a najlepsze było to, że nie były to... Karczos Szeroki wybór - tanio (4) Spory wybór paneli stwarza dużo możliwości jeśli chodzi o możliwość... Frex Dobra jakość (4) Wstrzymywałem się początkowo z opinią, ale teraz mogę już uczciwie napisać,... Robertson Ocena (4) Obsługa, wybór paneli, ceny - 10/10 Dopiero co kupiłem panele, więc nie chce... Kamil Gdansk Naprawę świetnie doradzili (4) Pięć lat temu kupiłam w markecie panele drewniane z deski barlineckiej i... Anna Nowakowska Szeroki wybór, świetna i fachowa obsługa, polecam (3) Zdecydowanie polecam. Zdałem się na obsługę w sklepie, jestem zadowolony.... Paweł Ciche panele (1) Ciche panele Haro kupowane w sklepie spisują się póki co doskonale. Nie... Alicja K. rewelacja (1) Elegancko i milo obsluzony klient,duze doractwo. Terminowosc i super... Dominik Super (1) Kupowałem podłogi, schodziłem wcześniej 6 firm i nigdzie tak mi nie doradzono... Grzegorz POLECAM (1) Obsługa na najwyższym poziomie .Odwiedziłam parę innych sklepów i bez... Paulina SUPER SKLEP (1) Sklep z ogromnym wyborem podłóg i paneli. Podłogę kupiłerm wraz z montażem... Marek Polecamy (1) Fachowa i rzeczowa obsługa, ceny przystępne, montaż podłogi bez zastrzeżeń.... Rafał & Iwona