Gregor - opinia (5) Zdecydowanie nie polecam, żałuję, że zdecydowałem sie na inwestycje z tej... Gregor Agata - opinia (1) Zamawialiśmy okna. Fachowe doradztwo, obsługa i montaż. Polecam Agata Asia - opinia (2) Nie polecam jak najdalej od tej nie rzetelnej firmy. Wystawione drzwi... Asia
Piotr Gebala - opinia (1) Korzystałem z usług firmy wielokrotnie . Trzymanie terminów realizacji ,dobry... Piotr Gebala Darek K. - opinia (1) Nie polecam!! Rok temu zdecydowaliśmy się na drzwi wewnętrzne z Eurodors.... Darek K. Elżbieta - opinia (3) Przestrzegam, umowa miała być zrealizowana w ciągu 40 dni, a minęły już trzy... Elżbieta Alicja - opinia (2) Bardzo miła, kompetentna i szybka obsługa. Duży wybór. Polecam! Alicja Daria - opinia (1) Polecam! W jednym sklepie kupiłam panele, drzwi, listwy i rolety.... Daria Wiola - opinia (1) Jak dla mnie nie ma się do czego przyczepić. Profesjonalna obsługa, czas... Wiola Piotr - opinia (1) Solidna firma zamówienie 10 par drzwi wewnętrznych szybka realizacja umowy... Piotr ARTUR - opinia (1) Wielki probmem dotrzymaniem terminow. Absolutnie nie placić z góry.... ARTUR Rencia - opinia (1) Szczerze polecam. Salon przejrzysty i bardzo duży wybór drzwi i paneli. Pani... Rencia Masakra (1) Omijać szerokim łukiem. Okna zamówione (i opłacone!) ponad 2 miesiące temu,... N Nie polecam! (1) Żenujący poziom usług na każdym możliwym poziomie – produkty kiepskie,... ja Do przemyślenia (1) Zamówiliśmy w Eurodoors drzwi formy Voster z ościeżnicami nakładkowymi (by... Monika