Everynails

Paznokcie

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 130C

Zmiany, niestety na niekorzyść... (1) Odwiedzałam ten punkt od prawie roku, niestety będę musiała poszukać innego... Ania Polecam (1) Na początku sama nie byłam przekonana ale pomyślałam ze warto spróbować i... Marta KATASTROFA...NIE POLECAM (1) Byłam wczoraj pierwszy raz w punkcie na Matarni, fatalnie...Paznokcie robione... ona35
Katarzyna (1) Byłam klientką odwiedzającą Everynails regularnie. Zacznę od tego, że jest... Katarzyna rewelacja (1) wykonywana usługa jest na wysokim poziomie, sympatyczna p. Marzena- zawsze... tanka Naprawde rewelacja (2) Jestem niezwykle zadowolona, naprawde pełen profesjonalizm i to w kazdym... Monisia Nie jest już tak dobrze jak kiedyś.... (2) Nie wiem czy zmieniła się osoba zarządzająca Everynails, ale niestety od... Poirytowana Polecam Gorąco! (1) Super obsługa, jestem stałą klientką i jestem zawsze zadowolona! Paznokcie... Kaś ZADOWOLONA KLIENTKA (1) Polecam wszystkim wymagajacym kobieta gdyz uslugi wykonywane sa na bardzo... Ania zadowolona! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam "bar paznokciowy" everynails w centrum... pocztylionka Polecam (1) Korzystam od dłuższego czasu z usług Everynails i serrdecznie polecam... Kamila Zachwycona! (1) Przedłużanie paznokci idealnie wykonane! Przyjeżdżam aż z Gdyni ale warto bo... Wiola Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła i profesjonalna obsługa- szczególnie... KJ Polecam Panią Natalie!! (1) Pazurki zawsze świetnie i profesjonalnie zrobione a do tego p. Natalia jest... Natalia Polecam :) (1) Oferta jest rewelacyjna, od zwykłego manicuru po przedłużanie żelem. Obsługa... gość Polecam !! (1) Witam, trafiłam przez przypadek, i nie pożałowałam. Profesjonalna obsługa i... Zadowlona Klientka Super!! (1) Bardzo polecam każdej kobiecie by chociaż raz skorzystała z usług tej firmy.... Klientka Gorąco polecam (2) Drogie panie polecam,przedłużałam paznokcie żelem, byłam pełna obaw bo ciężko... Jola OK (1) Z usługi Manicure GelColor skorzystałam kilkukrotnie. Cena 65 PLN jak na... Ewa Zadowolona (1) fajny pomysł nail baru, bo po zakupach można przy okazji zrobić manicure,... MadziaN