Fabbrica Del Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Chmielna 3/4

Lena - opinia (1) Bardzo miła pani, pyszne lody! Lena Bielsko-Biała - opinia (1) Bardzo dobre lody, i równie przyjemna obsługa. Bielsko-Biała Paweł - opinia (1) Bardzo pozytywne lody, przemiła obsługa, bardzo polecam :) Paweł
Mikołaj Piejko - opinia (1) Niesamowita obsługa to czarujący wstęp do nieziemskich lodów - smaki są... Mikołaj Piejko Tola - opinia (1) Pyszne lody i cudowna obsługa. Polecamy z całego serca ️️️ Tola Krystian - opinia (1) Najlepsze lody w trojmiescie naprawde polecam każdemu!!! Krystian Zosia i Zuzia Chiniewicz - opinia (1) Mega mega bomba ! Najlepsze lody w Gdańsku! Zosia i Zuzia Chiniewicz Bartek - opinia (1) Fantastyczne lody. Nr 1 w Gdańsku Bartek Ewa - opinia (1) Przesympatyczna obsługa, przytulna atmosfera, pyszne lody i desery! Ewa Ewa - opinia (1) Przesympatyczna obsługa, przytulna atmosfera, pyszne lody i desery! Ewa Sylwester - opinia (1) Fajny klimat, bardzo miła pani i pyszne słodkości Sylwester Magda - opinia (1) Najlepsze lody w mieście! Miejsce tworzone z pasją, cudowny klimat. Magda Alicja - opinia (1) Przepyszne naturalne lody i przemiła Właścicielka Alicja Łukasz - opinia (1) Najlepsza lodziarnia w Trójmieście! Łukasz Małgorzata - opinia (1) Nie wiem jak to się stało, że mój instynkt wielkiego miłosnika lodów nie... Małgorzata DominoHouse.pl - opinia (1) Nie spotkania obsługa. Sporo próbowałem np i jest pyszne DominoHouse.pl Wojtek - opinia (1) Lody pyszne , obsługa bardzi miła Wojtek Maryna - opinia (1) Super miejsce! Jeszcze nigdy nie jedliśmy tak pysznych lodów! Pani... Maryna Majki - opinia (1) Wstąpiliśmy tylko na 1 gałkę lodów, wzięliśmy 2 gałki i kawę. Przemiła... Majki Wojciech M. - opinia (1) Przepyszny gofr oraz przesympatyczna pani właściciel - polecam na chwilę... Wojciech M.