Fabbrica Del Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Chmielna 3/4

Małgorzata - opinia (1) Super lody, miła atmosfera, przepysznie! Małgorzata Mirek - opinia (1) Cudne miejsce, do którego trafiliśmy pod koniec pierwszego dnia naszego... Mirek Adam - opinia (1) Wpadliśmy ze starą znajomą, udało nam się zasmakować najlepszych lodów w... Adam
Maciej - opinia (1) Najlepsze lody na świecie i kawa na świecie!!! Do tego przecudowna wlascicielka Maciej Daria - opinia (1) Najlepsze lody w moim życiu! Fabbrica del Gelato zostanie w moim sercu na... Daria Koleżanka z Rzeszowa - opinia (1) Najlepsze lody na świecie!!! Próbowałam we wszystkich krajach gdzie... Koleżanka z Rzeszowa Kasia - opinia (1) Najlepsze lody jakie jadłam! Obłędne smaki - czarna wanilia z Madagaskaru,... Kasia Klienci z Liverpoolu - opinia (1) Jeżeli na lody, gofry bądź inne słodkości, tylko tutaj! Przemiła i towarzyska... Klienci z Liverpoolu Krystek - opinia (1) Właścicielka przesympatyczna . Kawa i deser pistacjowy niebo w gębie !... Krystek Maciek - opinia (1) Odwzorowanie smaku dycha bez dwóch zdań. Czuć, że ktoś przykłada rękę do tego... Maciek Jacenty - opinia (1) Po pierwszej wizycie (rozpoznawczej) z żoną, przyprowadziłem znajomych.... Jacenty Magda - opinia (1) Bardzo miła właścicielka, pyszny sorbet cytrynowy i wszystkie inne smaki... Magda Nikola - opinia (1) Właścicielka przekochana, lody przepyszne, kawa tak samo. Życzę uśmiechu i... Nikola Dorota - opinia (1) Przemila pani wlascicielka, przepyszna kawa i lody, mąż dodatkowo aby nie... Dorota Kamilos - opinia (1) Kapitalna lodziarnia i obsługa! Przemiła obsługa, Pani z każdym porozmawia z... Kamilos Szymon - opinia (1) Wspaniała obsługą dokładająca wszelkie starania aby jakoś usługi była jak... Szymon Amelia - opinia (1) Cudowna właścicielka, przyciąga uśmiechem i wielkim serduchem polecam z... Amelia Maria - opinia (1) Najlepsze lody jakie jadłam w życiu od progu widać, że właścicielka wkłada w... Maria julia - opinia (1) Piękna klimatyczna kawiarnia pyszne lody i przede wszystkim kochana... julia julia - opinia (1) Piękna klimatyczna kawiarnia pyszne lody i przede wszystkim kochana... julia