Fabbrica Del Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Chmielna 3/4

Alicja - opinia (1) Przepyszne naturalne lody i przemiła Właścicielka Alicja Łukasz - opinia (1) Najlepsza lodziarnia w Trójmieście! Łukasz Małgorzata - opinia (1) Nie wiem jak to się stało, że mój instynkt wielkiego miłosnika lodów nie... Małgorzata
DominoHouse.pl - opinia (1) Nie spotkania obsługa. Sporo próbowałem np i jest pyszne DominoHouse.pl Wojtek - opinia (1) Lody pyszne , obsługa bardzi miła Wojtek Maryna - opinia (1) Super miejsce! Jeszcze nigdy nie jedliśmy tak pysznych lodów! Pani... Maryna Majki - opinia (1) Wstąpiliśmy tylko na 1 gałkę lodów, wzięliśmy 2 gałki i kawę. Przemiła... Majki Wojciech M. - opinia (1) Przepyszny gofr oraz przesympatyczna pani właściciel - polecam na chwilę... Wojciech M. Małgorzata - opinia (1) Super lody, miła atmosfera, przepysznie! Małgorzata Mirek - opinia (1) Cudne miejsce, do którego trafiliśmy pod koniec pierwszego dnia naszego... Mirek Adam - opinia (1) Wpadliśmy ze starą znajomą, udało nam się zasmakować najlepszych lodów w... Adam Maciej - opinia (1) Najlepsze lody na świecie i kawa na świecie!!! Do tego przecudowna wlascicielka Maciej Daria - opinia (1) Najlepsze lody w moim życiu! Fabbrica del Gelato zostanie w moim sercu na... Daria Koleżanka z Rzeszowa - opinia (1) Najlepsze lody na świecie!!! Próbowałam we wszystkich krajach gdzie... Koleżanka z Rzeszowa Kasia - opinia (1) Najlepsze lody jakie jadłam! Obłędne smaki - czarna wanilia z Madagaskaru,... Kasia Klienci z Liverpoolu - opinia (1) Jeżeli na lody, gofry bądź inne słodkości, tylko tutaj! Przemiła i towarzyska... Klienci z Liverpoolu Krystek - opinia (1) Właścicielka przesympatyczna . Kawa i deser pistacjowy niebo w gębie !... Krystek Maciek - opinia (1) Odwzorowanie smaku dycha bez dwóch zdań. Czuć, że ktoś przykłada rękę do tego... Maciek Jacenty - opinia (1) Po pierwszej wizycie (rozpoznawczej) z żoną, przyprowadziłem znajomych.... Jacenty Magda - opinia (1) Bardzo miła właścicielka, pyszny sorbet cytrynowy i wszystkie inne smaki... Magda