Fabbrica Del Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Chmielna 3/4

Jagoda - opinia (1) Przepyszne lody, duży wybór smaków duża porcja właścicielka przemiła polecam... Jagoda Daniel Wróbel - opinia (1) Polecam Perfecto napewno tam wrócę . Daniel Wróbel Maciej - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce na ciasto, kawę i lody Maciej
Piotr_Z - opinia (1) Bardzo smaczne lody i miły właściciel Piotr_Z Jakub - opinia (1) Petarda, najlepsze lody w 3mieście, jeżeli nie w całej Polsce Jakub Krzysztof - opinia (1) Lodziarnia na miarę Włoch. Kawa cold brew inny poziom kawy ;) polecam Za... Krzysztof famille dubrowicz - opinia (1) Nous sommes tombés sous le charme de ces glaces faites maison dès le premier... famille dubrowicz Ewa - opinia (1) Bosko! Najlepsze lody ever i wspaniała obsługa:) Ewa Igor - opinia (1) Najlepiej! Bezkonkurencyjni! Bardzo duży wybór smaków, które często się... Igor Darek - opinia (1) Super bdb lody Duże porcje i miła obsługa Lokalizacja Przy apartamentach w... Darek kp - opinia (1) Pyszne lody, pyszne wafelki, przemiła obsługa:) kp Piotr - opinia (1) Przemiła atmosfera. Pyszne lody z "duszą". Chętnie będę wracał Piotr KarinaS - opinia (1) Oprócz tych wszystkich oczywistych rzeczy jak obsługa czy klimat dla mnie... KarinaS Alex - opinia (1) Doskonała kawa. Lody bardzo dobre, kremowe, wspaniałe smaki i co... Alex Ignacy - opinia (1) Najlepsze lody w Gdańsku. Polecam bardzo. petarda!!! Ignacy Krystynka - opinia (1) Nie wiem skąď takie opinie... lody wyjątkowo przeciętne, a ciasto niesmaczne.... Krystynka Jarek - opinia (1) Pyszne lody, smakują jak we Włoszech Jarek Zdroja - opinia (1) Pyszne lody, pyszna kawka i przemiła obsługa. Super. Na pewno tu wrócimy :) Zdroja Żaneta - opinia (1) Jedne z najlepszych lodów jakie jadłam! Będąc w Gdańsku absolutnie nie ma... Żaneta Żaneta - opinia (1) Jedne z najlepszych lodów jakie jadłam! Będąc w Gdańsku absolutnie nie ma... Żaneta