Dobry punkt w metropoli (1) czesto jak jade na zakupy do metropoli to tam zajezdzam., bardzo mila... Elvira Uratowana (1) Uratowaliście mi auto po wakacyjnych wojażach. Fajnie, szybko i porządnie. Justyna Porządnie (1) Zwykle wole sam zajmować się swoim autem, ale sytuacja mnie zmusiła i... Igor
Cena i jakość na plus! (1) Pierwszy raz oddałem auto do myjni Fabryka Pary. Jestem bardzo zadowolony z... Dawid Pranie po kocie (1) Wieźliśmy kota do weterynarza, bardzo się stresuje i boi się kontenerków,... P.Paula Ekologicznie (1) Bardzo lubię tą myjnię ze względu na to, że chwalą się ekologicznymi środkami... Kaczmarska Super (1) Moje autko znów błyszczy! A jako, że pokryłam je pomarańczowym... Marlena Fajna sprawa (1) Moja tapicerka jest biała!!! Naprawdę, biała! A była szara. I to tak... Kalin Skóra (1) Skóra w moim Jaguarze była stara i wymagała szczególnej opieki. Pracownicy... Kryst Jakość do ceny 10/10 (1) Jestem mega zadowolona z prania tapicerki. Bardzo dokładnie ją wyprali,... Marlena Bardzo miła obsługa (1) Bardzo sympatycznych mają pracowników. A mycie jak mycie, auto czyste jak... Damian Bielszy samochód niż w praniu Vizir XD (1) Czysto, świeżo i tanio - sam Chajzer by się nie powstydził :D Zaliczona w... Ewa Szybko (1) Wow, jestem zaskoczony. Zadzwoniłem i udało mi się umowic tego samego dnia a... Matt 5+ (1) Naprawdę jestem zaskoczony jak szeroka ofertę posiadacie. Pozbędziecie się... Tomasz Widać różnicę (1) W sumie to pierwszy raz postanowiłam wyprać tapicerkę, ale oczywiście... Wera Pozytywnie (1) Nie byłam wcześniej przekonana do myjni parowych. Zazwyczaj wogóle bałam się,... Kasia Świetnie (1) No jestem zaskoczony. Moje auto wygląda teraz świetnie. Zdecydowałem się na... Kalin Dobra robota (1) Usłyszałem o Fabryce Pary od kolegi. Profesjonalna obsługa, dobre ceny i... Piotr Polecam (1) Kupilem uzywane auto, niestety na odleglosc i niestety z "delikatnie"... Tymek Kolejny raz świetnie (1) Kolejny raz korzystałem z usług Fabryki mój Ford dalej wygląda jak nowy.... Paweł